Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Giethoorn Running diner laat dit uitje niet lopen!

Een culinaire wandeling door het prachtige waterrijke dorp Giethoorn in smakelijke etappes! Een unieke belevenis, de bruggetjes, de grachten en rietgedekte boerderijen zorgen voor een ontspannen avond uit (Indien gewenst ook als lunch te boeken).

vanaf € 32,50 p.p.
De Dames van De Jonge
De Dames van De Jonge
de Dames van de Jonge
Hotel de Jonge
Hotel de Dames van de Jonge

Bij deze Walking diner is inbegrepen:

  •  Ontvangst met een hapje en een frisse cocktail
  •  2 gangen diner op 2 verschillende locaties
  •  Koffie of thee met bonbons
  •  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! Ook boekbaar als lunch

Prijzen:
Bij 15 - 20 personen: € 34,50 p.p. excl. BTW
Bij meer dan 20 personen: € 32,50 p.p. excl. BTW

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! En wilt u het diner met een gang uitbreiden, dan is dit uiteraard mogelijk.

De prijzen van Walking diner in Giethoorn zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Culinaire wandeling door Giethoorn - Bij iedere stop een ander gerecht!

Een culinaire wandeling door Giethoorn in smakelijke etappes! Voor zowel lunch als diner te boeken. Loop door het authentieke dorp Giethoorn volgens de routekaart. Onderweg staat de eerste culinaire stop klaar: het voorgerecht. Deze culinaire wandeling is een unieke belevenis de bruggetjes, de grachten en rietgedekte boerderijen zorgen voor een ontspannen avond. Deze speciale wandeling heeft 2 culinaire verrassingen op echte Gieterse locaties.

Laat dit smakelijke running dinner niet lopen!

Programma - indicatie

17.00 - 17.30 Ontvangst bij de dames van de Jonge met een hapje en een frisse cocktail

17.30 - 18.30 Wandeling etappe 1

18.30 - 19.00 Voorgerecht op bijzondere locatie aan de route

19.00 - 19.30 Wandeling etappe 2

19.30 - 20.30 Hoofdgerecht in Restaurant de dames van de Jonge

20.30 - 21.00 Koffie of thee met bonbons Bij mooi weer worden de gerechten buiten geserveerd. Bovenstaand programma is slechts een indicatie. Dit kan ook als middagprogramma geboekt worden.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

De Dames van De Jongede Dames van de JongeHotel de JongeHotel de Dames van de Jonge

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit Hotel Restaurant is een gastvrij hotel met charme. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand. Heerlijk in de buitenlucht tot jezelf komen waarna een warme en gemoedelijke tuinkamer de welverdiende rust biedt.

Kamers

Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer, en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Restaurant

Lekker borrelen bij de Dames, genieten van de bbq of buitenkeuken op het heerlijke terras, proef pure gerechten uit streek en seizoen die met passie zijn bereid door het keukenteam. De zonnige tuinkamer en het stijlvolle restaurant maken ieder bezoek tot een feestje. Vanaf acht uur ’s morgens kunt u al terecht voor een kopje koffie met Giethoornse lekkernij of een uitgebreid ontbijt. De kruidentuin die voor het terras ligt, herbergt allerlei ingrediënten die de basis zijn voor een aantal gerechten. Overal wordt aandacht aan besteed, van de inkoop van producten tot de gastvrije bediening aan tafel.

Omgeving

De enige vergelijking, die met het meest bijzondere dorp van Overijssel, Giethoorn, opgaat, ligt aan de oostkust van Italië en draagt de naam Venetië. Natuurlijk is Giethoorn lang niet zo groot als haar zusje, maar rust, ruimte en natuur zijn juist wat Hollands Venetië zo groot maakt. De talloze bruggetjes, die over het schitterende water naar pittoreske boerderijen leiden, maken iedere bezoeker spontaan verliefd op dit karakteristieke waterdorp.

Bezoek Giethoorn ook eens en ontdek dit magische stukje Nederland.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto