Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Crazy Stadsspel en Lunch in 3 restaurants in Den Bosch

Zoek je een uniek verjaardagsprogramma of een feestelijk vrijgezellenfeest? Gezellig eten in de oude binnenstad van Oeteldonk en af en toe wat "gekke" opdrachten uitvoeren zodat jij en je vrienden een heerlijke melige dag beleven?

vanaf € 44,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
crazy lunch den bosch
crazy lunch den bosch
crazy lunch den bosch
crazy lunch den bosch
crazy lunch den bosch
crazy

Bij dit Crazy groepsuitje in Den Bosch is inbegrepen:

  •  Professionele begeleiding
  •  Filmcamera tijdens het spel
  •  1 DVD met alle filmpjes thuisgestuurd
  •  Uitgebreide 3-gangen lunch
  •  Prijsuitreiking
Prijzen:
10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Minimum aantal personen is 10.

Met een minder aantal?

Reservering voor kleinere groepen: Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit Crazy Lunch uitje in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2019.

Crazy Lunch Den Bosch

Zoek je een uniek verjaardagsprogramma of een feestelijk vrijgezellenfeest? Gezellig eten in de oude binnenstad van Oeteldonk en af en toe wat "gekke" opdrachten uitvoeren zodat jij en je vrienden een heerlijke melige dag beleven? Reserveer de Crazy Lunch Den Bosch en doe eens een gek!

Het spel

Jouw gezelschap komt in 3 verschillende restaurants en na elk gerecht krijgen jullie weer een andere ludieke opdracht. Het kan van alles zijn, van een spontaan bezoekje bij iemand op de koffie of wat centen verdienen als straatmuzikant.

Wees er gerust op dat het iets is wat je normaal niet zo snel zou doen! Alle opdrachten worden op videocamera vastgelegd en na afloop krijgen jullie een DVD thuisgestuurd met de leukste filmpjes!

Natuurlijk reiken wij aan het beste team de uitzonderlijk gekke hoofdprijs uit die in ontvangst wordt genomen door de meligste onder jullie! Reserveer de Crazy Lunch Den Bosch en breng je verjaardag of vrijgezellenfeest tot leven!

Hoe ziet het Crazy Lunch programma in Den Bosch er uit?

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

crazy lunch den boschcrazy lunch den boschcrazy lunch den boschcrazy lunch den boschcrazy
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
tanja coumans
gebruiker Aanbevolen
27-05-2015 10:56

Super georganiseerd !Was heel leuk, alleen spijtig dat er een evenement te doen was en daardoor alle winkels gesloten waren zodat het moeilijk was om opdrachten uit te voeren. Het was ook enorm druk. Maar we hebben wel plezier gehad, de organisatie met de restaurants is ook top verlopen. Ook Anissa, onze begeleidster was super.

Over Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

De arrangementen zijn voor groepjes vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

U kunt ook uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!

Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch. Reis af naar Noord-Brabant en ontdek Den Bosch op verschillende manieren. Wilt u een weekendje weg, met een groep iets actiefs doen of juist een rustig avondje uit waarbij iedereen gezellig kan bijkletsen? In Den Bosch is er van alles mogelijk! Maak een rondvaart door de grachten, ga mee met een gids die u van alles laat zien, speel een stadsspel met vrienden of ga gezellig shoppen met vriendinnen inclusief een nachtje weg. Den Bosch is zo veelzijdig, dat moet u met eigen ogen zien!

" Super georganiseerd !Was heel leuk, alleen spijtig dat er een evenement te doen was en daardoor alle winkels gesloten waren zodat het moeilijk was om opdrachten uit te voeren. Het was ook enorm druk. Maar we hebben wel plezier gehad, de organisatie met de restaurants is ook top verlopen. Ook Anissa, onze begeleidster was super. "

Anoniem 27-05-2015 10:56

foto