Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Crazy Dinner Game Amsterdam - Tafelen in 3 restaurants

Welkom aan de tafels van het Mokum’s Gekke Avondeten Spel! Tafels? Jazeker, u dineert vanavond in 3 verschillende restaurants en speelt in de tussentijd ook nog een uniek en hilarisch spel in het hartje van Mokum of de Jordaan!

vanaf € 54,50 p.p.
f
f
t
2
crazy 88
boot

Bij het Crazy Dinner Game in Amsterdam is inbegrepen:

  •  Ontvangst door een ervaren host in hartje Amsterdam
  •  Indeling teams en ieder team krijgt een videocamera mee
  •  Opdrachten krijgt u door via de telefoon
  •  Bezoek 3-tal bijzondere restaurants waar u een gang nuttigt
Prijs: € 54,50 p.p. exclusief BTW
Minimum aantal personen is 10.

De prijs van het Crazy Dinner Game in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2019.

Tafelen in 3 restaurants

Welkom aan de tafels van het Mokum’s Gekke Avondeten Spel! Tafels? Jazeker, u dineert vanavond in 3 verschillende restaurants en speelt in de tussentijd ook nog een uniek en hilarisch spel in het hartje van Mokum!

Wat gaat u tijdens dit avondje uit doen?

U wordt door een van Mokum Events ervaren hosts onthaalt in het centrum van Amsterdam. Hier wordt uw gezelschap verdeeld in een aantal teams die met en tegen elkaar zal strijden. U krijgt een videocamera waarmee u de opdrachten mee dient vast te leggen. Opdrachten? Welke opdrachten? Haha, dàt verklappen we natuurlijk niet! Het enige dat we kunnen vertellen is dat de opdrachten voor veel hilariteit zullen zorgen en dat u ze per telefoon doorkrijgt... Ook zullen we de locaties waar u dineert per telefoon aan u doorgeven. In ieder restaurant zult u aan tafel worden uitgenodigd en een van de dinergangen voorgezet krijgen. En reken er maar op dat u in een 3-tal bijzondere, speciaal door Mokum Events geselecteerde, restaurants zult aanschuiven!

Wie wint de grote Mokum Crazy Dinner Game Hoofdprijs?

Als het diner is afgesloten met een verrukkelijk dessert en de tafels zijn afgeruimd, zal bekend worden gemaakt welk team de grote Mokum’s Crazy Dinner Game Hoofdprijs in de wacht zal slepen! Uiteraard krijgt u de door u zelf gemaakt video mee naar huis als blijvende herinnering aan deze bijzondere dag!

Speel het spel in Mokum of in de Jordaan

Onze Crazy Dinners vinden plaats in 2 verschillende gebieden; het ene gebied is het bekende, populaire, beetje frivole Mokum (de oude binnenstad) en het andere laat u meer de serieuze, mooie historische kant van Amsterdam zien (De Jordaan en de Grachtengordel). Aan u de keuze!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

ft2crazy 88boot

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Mokumuitjes.nl

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto