Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Rondleiding & Bierproeverij - Diner - Rondvaart in Utrecht

Voor een fantastisch uitje in Utrecht is dit een absolute aanrader. Een rondleiding en proeverij in een brouwerij, lekker dineren in hartje Utrecht en natafelen aan boord van een rondvaart door de grachten.

vanaf € 74,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
biertje
biertje
bier proeverij
stad
bier
tapas
utrecht

Bij dit avondje uit in Utrecht is inbegrepen:

  •  Rondleiding door de brouwerij onder leiding van een echte bierbrouwer
  •  Proeven van versgebrouwde biertjes tijdens de proeverij
  •  3-gangen diner
  •  Rondvaart door de grachten

Prijzen: 20 - 29 personen € 79,50 p.p. exclusief BTW
30 - > personen € 74,50 p.p. exclusief BTW


Minimum aantal personen is 20.

Tip:

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

De prijs van dit groepsuitje in Utrecht is geldig tot en met 31 december 2019.

Een compleet Uitje in Utrecht

Voor een fantastisch uitje in Utrecht is dit een absolute aanrader. Een rondleiding en proeverij in een brouwerij, lekker dineren in hartje Utrecht en natafelen aan boord van een rondvaart door de grachten.

17.00 - 18.30 Rondleiding Bierbrouwerij en Bierproeverij

De stoombierbrouwerij van Stadskasteel Oudaen is nog altijd operationeel. Deze brouwerij is een fantastisch stukje erfgoed, bewaard gebleven voor het dorstige nageslacht. U krijgt een rondleiding door de brouwerij onder leiding van een echte bierbrouwer die u alles vertelt over het geheimzinnige productieproces. Misschien kunt u alvast even proeven van zijn eigen voorraad? Uiteraard is een rondleiding in een brouwerij niet compleet zonder iets van de brouwsels te hebben geproefd… Laat u dus verleiden tot het proeven van een aantal versgebrouwde biertjes tijdens de afsluitende proeverij!

18.45 - 21.30 Diner

Na het proeven van al dit gerstenat bieden wij u een heerlijk 3-gangen diner aan!

21.30 - 22.30 Natafelvaart

De avond is gevallen in de oude binnenstad. De dag is bijna voorbij maar wordt afgesloten met een gezellige rondvaart over de grachten. Een kopje koffie, een likeurtje, ons schip is altijd goed voorzien. Mede namens onze schipper nodigen wij u van harte uit op deze leuke tocht! “Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is natuurlijk ook als zelfstandig “event” te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan”.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

biertjebier proeverijstadbiertapasutrecht
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.0
Ligging
8.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Service
8.0
Activiteiten
8.0
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
G. de Klaver
50 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
04-01-2012 16:26

We hebben een prima dag gehad.

  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0

Over Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die in of om Utrecht op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden event of activiteit.

Domstad Evenementen

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van uitjes, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes of tours in Utrecht. Bekijk ons aanbod van trips en evenementen en laat u inspireren!

Maatwerk

Dit evenementenbureau biedt u maatwerk voor de meest gevarieerde en leukste Utrechtse ervaringen. Bent u op zoek naar een echt uniek arrangement? Wij organiseren onze uitjes op elk tijdstip van de dag. Vertelt u ons uw wensen en voorkeuren. Wij zorgen dat een op maat gesneden ervaring kan worden gerealiseerd.

TIP

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor€ 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Utrecht

Utrecht is een stad met vele culturele schatten, kastelen, forten en historische gebouwen. Het meest bekende gebouw in Utrecht moet haast wel de Domtoren zijn, deze 112 m hoge toren ziet u al vanaf ver boven de stad uitsteken. De binnenstad van Utrecht is door zijn prachtige grachtenhuizen en gezellige steegjes een mooie stad om te ontdekken. Door de vele mogelijkheden boekt u hier speciale dagjes uit, leuke avondprogramma's of complete weekendjes weg. Ontdek zelf deze levendige stad.

" We hebben een prima dag gehad. "

G. de Klaver 04-01-2012 16:26

foto