Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Vrijgezellendag in Giethoorn - een ECHT mannenuitje

Een absolute aanrader voor een vrijgezellen mannen feest. Na een korte ontvangst gaat u zelf varen door Giethoorn om aansluitend in De Rietstulp kennis te maken met verschillende speciaal biertjes afgewisseld met lekkere hapjes tijdens de high beer.

vanaf € 39,50 p.p.
Bier
Bier
Bootje varen door Giethoorn
Bootje varen door Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn

Bij deze Vrijgezellendag in Giethoorn is inbegrepen:

  •  Warme consumptie naar keuze met speculaas
  •  Huur fluisterboot
  •  High Beer

Prijs: € 39.50 p.p.
Bij minimum 10 personen.

Extra informatie

Bij 4-10 personen € 44.50 p.p. 
Bij 2 personen € 49.50 p.p.

De prijs van deze vrijgezellendag in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2019.

Vrijgezellendag in Giethoorn - een ECHT mannenuitje

Een absolute aanrader voor een vrijgezellen mannen feest. Na een korte ontvangst gaat u zelf varen door Giethoorn om aansluitend in ons restaurant kennis te maken met verschillende speciaal biertjes afgewisseld met lekkere hapjes tijdens de high beer.

Het programma:

11.00 uur Ontvangst in Giethoorn met een warme consumptie naar keuze en speculaas.

11.30 uur Een fluistertocht van 2 uur door Giethoorn en omgeving.

13.30 uur Bij terugkomst maakt u kennis met de speciale bieren. De high beer bestaat uit 3 rondes waarbij u bij het biertje een broodplankje, diverse mini snacks en kippevleugeltjes krijgt geserveerd.

15.30 uur Geschat einde.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

BierBootje varen door GiethoornBootje varen door GiethoornOns Restaurant in GiethoornGenieten op ons terras in Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto