Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Kookworkshop in Alkmaar - Gezellig vriendinnenuitje

In hartje Alkmaar staat onze kookstudio waar we diverse kookworkshops aanbieden voor een gezellig dagje uit.

vanaf € 52,50 p.p.
Eten
Eten
Koken
Gedekte tafel
Sfeer
Sfeer
Proosten
Kookworkshop

Bij deze kookworkshop is inbegrepen:

  •  Kookworkshop naar keuze
  •  Ontvangst met een glaasje bubbels en bijpassend hapje
  •  Recepten
  •  Gezellige begeleiding
  •  Cappuccino, koffie of thee en wat lekkers
  •  Gebruik schort

Prijs: vanaf € 52.50 p.p.

De prijs van deze kookworkshop is geldig tot 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen. 

Kookworkshops in Alkmaar

In hartje Alkmaar staat onze kookstudio waar we diverse kookworkshops aanbieden voor een gezellig dagje uit.

Tijdens deze leuke en leerzame kookworkshops leert u met uw vrienden, familie of een ander gezelschap verschillende recepten maken. Voorop staat dat de recepten duidelijk zijn voor de gasten. Kwaliteit, simpel, maar verrassende gerechten is het uitgangspunt. Als alles klaar is neemt iedereen plaats aan de sfeervol gedekte tafel en wordt er genoten van een heerlijke complete maaltijd. We eindigen de workshops altijd met een heerlijke cappuccino, koffie of thee en wat lekkers!

Spaanse workshops

Tapas maken
Iedereen wordt ontvangen met een glaasje bubbels en bijpassend hapje, daarna worden de schorten voorgebonden en gaat iedereen aan de slag met alle dagverse ingrediënten en bijzondere recepten van de Spaanse tapas.

Spaanse Pinchos maken
Maak heerlijke creaties met echte Spaanse ingrediënten! 

Nog meer mogelijkheden

Pasta's en Pastasauzen
Zijn jullie gek op de Italiaanse keuken? Dan is deze kookworkshop zeer geschikt! Leer tijdens deze workshop heerlijke Italiaanse pasta's en pastasauzen maken.

Amuses maken
Tijdens deze leuke en leerzame kookworkshop leert u met uw vrienden, familie of een ander gezelschap verschillende recepten van amuses kennen.

Duizend-en-een-nacht 
Alle dagverse ingrediënten en bijzondere recepten uit Marokko en Turkije worden doorgenomen. Als alles klaar is neemt iedereen plaats aan de sfeervol gedekte tafel en wordt er genoten van deze heerlijke maaltijd.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

EtenKokenGedekte tafelSfeerSfeerProostenKookworkshop

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Samen in de Keuken

Samen in de Keuken is een bijzondere locatie, midden in de oude stad van Alkmaar. In deze inspirerende omgeving organiseert Samen in de Keuken diverse kookworkshops en deze zijn uitstekend geschikt voor een verrassend avondje uit, vrijgezelle party of teambuilding.

Faciliteiten

Voor het volgen van een kookworkshop ben je bij Samen in de Keuken aan het juiste adres, wij beschikken over een compacte keuken en veel werkblad. Na het koken schuif je aan de sfeervol gedekte tafel en wordt er genoten van alle bereidde gerechten. Er wordt gewerkt met goede kwaliteit keukengerei en machines, zoals messen van Kai en de Magimix.

Voorop staat dat de receptuur duidelijk is voor onze gasten en wij gaan voor kwaliteit en niet perse voor haute cuisine. Simpele maar verrassende gerechten is ons uitgangspunt, het is namelijk de bedoeling dat je het thuis nog een keer kan maken. Samen koken en samen eten is genieten en onze gasten laten genieten is onze passie. Ook hoeven onze gasten niet de afwas te doen, die doet Samen in de Keuken na afloop. De workshops zijn een compleet avondje uit, in een ongedwongen ambience en na afloop serveren wij een heerlijke cappuccino, koffie of thee.

Ligging

Samen in de Keuken vindt je in de sfeervolle binnenstad van Alkmaar in de middeleeuwse Hekelstraat, onderdeel van D'oude stad. In ons pand kunnen wij maximaal 16 gasten ontvangen, wil je met een grotere groep komen koken dan heeft Samen in de Keuken om de hoek een andere locatie geschikt voor maximaal 30 personen. De binnenstad is bereikbaar met de auto, je kunt vlakbij in diverse parkeergarages parkeren en binnen 5 minuten loop je naar ons pand, de afstand van het treinstation is iets verder. Ongeveer 15 minuten.

Omgeving

Na de ontspannen workshop is het mogelijk om in de binnenstad van Alkmaar nog even na te borrelen in een van de gezellige kroegen.

Alkmaar

Alkmaar staat natuurlijk bekend om z'n kazen dus als u deze Noord-Hollandse stad bezoekt voor een weekendje weg of dagje uit met familie en vrienden dan mag de kaasmarkt niet ontbreken. Naast Kaas heeft Alkmaar een gezellig winkelcentrum om flink te shoppen. Is er voor cultuurliefhebbers met meer dan 1000 monumenten genoeg cultuur te snuiven en ligt de stad ook nog slechts een kwartier van het Noordzeestrand! Kortom, Alkmaar moet u echt eens bezoeken!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto