Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Winters groepsuitje in Giethoorn

Bij een knapperend vuurtje aan de rand van Winters Giethoorn krijgt u een warm onthaal in dit gastvrije familiehotel in Giethoorn. U maakt een prachtige winterwandeling en kunt daarna heerlijk genieten van een winters gerecht. Voor een gezellig avondje uit met familie of vrienden!

vanaf € 29,50 p.p.
hutspot de dames
hutspot de dames
winteruitje giethoorn
De Dames van de Jonge
Hotel de Jonge
De dames van de Jonge

Bij dit Winters groepsuitje in Giethoorn is inbegrepen:

  •  Gluhwein of koffie met Gieterse brok bij aankomst
  •  Winterwandeltocht
  •  Diner winterse gerechten
  •  Kopje koffie met likeur en bonbons als afsluiting

Prijs: vanaf € 29,50 p.p.
Prijs is exclusief extra drankjes en mogelijk vanaf 18 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit winterse groepsuitje in Giethoorn is geldig tot en met 31 maart 2017.

Winters groepsuitje in Giethoorn

Bij een knapperend vuurtje aan de rand van Winters Giethoorn krijgt u een warm onthaal bij het restaurant. U maakt een prachtige winterwandeling en kunt daarna heerlijk genieten van een winters gerecht. Geniet van onze kok die stooft op de buitenkeuken, geniet op het verwarmde terras of bij de binnenhaard en wandel door een sprookjesachtig Giethoorn. Voor een gezellig winters avondje uit met familie of vrienden in Giethoorn!

Laat de winter maar komen

Glazige nevel over de weiden de kok is stoofgerechten aan het bereiden geniet van winterse gerechten op een verwarmd terras geluid van knapperend hout, een borrel en een lach sfeervolle verlichting en avonddromen laat de winter maar komen!

Programma Winters groepsuitje in Giethoorn

16.30 uur: Warm ontvangst met een glaasje gluhwein of koffie met Gieterse brok

17.00 uur: Winterwandeling door Giethoorn - Noord

18.00 uur: Start Winteravond buiten diner op het verwarmde en sfeervolle verlichtte buitenterras van de Dames of in ons restaurant bij de open haard

20.30 uur: Kopje koffie, likeurtje en bonbons

21.00 uur: Einde arrangement

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

hutspot de dameswinteruitje giethoornDe Dames van de JongeHotel de JongeDe dames van de Jonge

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit Hotel Restaurant is een gastvrij hotel met charme. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand. Heerlijk in de buitenlucht tot jezelf komen waarna een warme en gemoedelijke tuinkamer de welverdiende rust biedt.

Kamers

Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer, en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Restaurant

Lekker borrelen bij de Dames, genieten van de bbq of buitenkeuken op het heerlijke terras, proef pure gerechten uit streek en seizoen die met passie zijn bereid door het keukenteam. De zonnige tuinkamer en het stijlvolle restaurant maken ieder bezoek tot een feestje. Vanaf acht uur ’s morgens kunt u al terecht voor een kopje koffie met Giethoornse lekkernij of een uitgebreid ontbijt. De kruidentuin die voor het terras ligt, herbergt allerlei ingrediënten die de basis zijn voor een aantal gerechten. Overal wordt aandacht aan besteed, van de inkoop van producten tot de gastvrije bediening aan tafel.

Omgeving

De enige vergelijking, die met het meest bijzondere dorp van Overijssel, Giethoorn, opgaat, ligt aan de oostkust van Italië en draagt de naam Venetië. Natuurlijk is Giethoorn lang niet zo groot als haar zusje, maar rust, ruimte en natuur zijn juist wat Hollands Venetië zo groot maakt. De talloze bruggetjes, die over het schitterende water naar pittoreske boerderijen leiden, maken iedere bezoeker spontaan verliefd op dit karakteristieke waterdorp.

Bezoek Giethoorn ook eens en ontdek dit magische stukje Nederland.

Giethoorn

Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke uitjes

foto