Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Hollands Venetië op z'n bourgondisch

Samen met vrienden, familie of collega's genieten van inspanning en ontspanning. U wordt ontvangen in het mooie dorpje Giethoorn waarna u gaat starten met de activiteiten. Afsluitend kunt u gaan genieten van een heerlijk buffet of barbecue.

vanaf € 69,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 9.0
Picknickmand
Picknickmand
Restaurant in Giethoorn
Fluisterboot
Goed gevulde picknickmand
Fietsen door Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn

Dit arrangement is mogelijk vanaf 10 personen en is inclusief:

  •  2 Koffie/thee met gebak of een andere consumptie met gebak
  •  Luxe picknick
  •  Huur kickbikes/fietsen
  •  Huur fluisterboten
  •  Boogschieten
  •  Bourgondisch buffet of Bourgondisch tafelen

Prijs: € 69,50 p.p. 
€ 54,50 p.p. voor kinderen van 3 t/m 11 jaar

De prijs van dit bourgondisch arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Hollands Venetië op z'n Bourgondisch

Beleef het Venetië van Nederland met een bourgondisch tintje. Een afwisselende dag waar bij u zowel Giethoorn zelf als het grote Beulacke meer gaat ontdekken en de omgeving daartussen.

Het Programma:

11.00 uur Ontvangst in Giethoorn met 2 kopjes koffie of thee en een ambachtelijk appelgebak met slagroom.

11.45 uur De kickbikes staan voor u klaar om via een leuke route ons uniek gebied te verkennen.

12.30 uur Aangekomen bij ons restaurant kunt u bijkomen tijdens en drankje naar keuze (excl.)

13.00 uur Een fluistertocht van 2 uur door Giethoorn, over het meer ’t Bovenwijde en natuurgebied 'de Wieden'. Tijdens de fluistertocht kunt u genieten van een luxe picknick aan boord.

15.00 uur Weer aan wal gaat u op de kickbike richting Buitenactiviteiten Arendshorst om te gaan boogschieten. Aansluitend gaat u weer terug naar het restaurant.

17.00 uur Bij aankomst is het heerlijk bijkomen op het terras of in het sfeervolle restaurant waar u lekker kan gaan borrelen (excl.)

18.00 uur Er wordt een uitgebreid Bourgondisch buffet geserveerd

Bij minder dan 25 personen wordt het buffet vervangen door bourgondisch tafelen

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

PicknickmandRestaurant in GiethoornFluisterbootGoed gevulde picknickmandFietsen door GiethoornGenieten op ons terras in Giethoorn
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Angelique de Heer
44 jaar
gebruiker Aanbevolen
20-06-2016 08:16

Alles was uitstekend geregeld. De activiteiten sloten mooi op elkaar aan. Vriendelijke mensen.

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Alles was uitstekend geregeld. De activiteiten sloten mooi op elkaar aan. Vriendelijke mensen. "

Anoniem 20-06-2016 08:16

Meer leuke uitjes

foto