Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Barbecue arrangement - Beleef Giethoorn

Een leuk dagje varen in Giethoorn waarbij u kunt kiezen uit een rondvaart van 2 uur of zelf varen met een fluisterboot door Giethoorn. Na uw vaart geniet u in dit restaurant aan het water in Giethoorn van een heerlijke barbecue. Heerlijk voor een geweldige dag uit met familie, vrienden of collega's.

vanaf € 38,- p.p.
Er zijn 7 reviews gegeven. 8.1
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp

Dit arrangement is inclusief:

  •  2 kopjes koffie, thee of een andere consumptie met gebak
  •  Keuze uit een rondvaart van 2 uur OF een fluistertocht (zelf varen) van 2 uur
  •  Barbecue (6 soorten vlees, 2 salades, 2 koude sauzen satésaus, stokbrood en kruidenboter)

Prijzen

€ 40,50 p.p. (voor 12 jaar en ouder) - voor groepen van 11 tot 20 personen.
€ 38,00 p.p. (voor 12 jaar en ouder) - voor groepen vanaf 20 personen.
€ 23,00 p.p. (3 t/m 11 jaar)

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

Optioneel bij te boeken
Kroket bij koffietafel € 1,50
Rondvaart 2 uur € 12,50
Moordspelinfo € 25,-
Wie is de Mol?info € 37,50
Sierstenen en Mineralenmuseum € 3,50
Soep bij koffietafelinfo € 2,50
Diverse workshops € 27,50
Kickbike tochtinfo € 12,50
Fietstochtinfo € 9,-
Boogschieteninfo € 7,-
Fluistertocht/puntertochtinfo € 6,-
Rondvaart 1 uur € 7,50
Dorpsbezoek met museum naar keuzeinfo € 3,50
Aqua Bubble € 15,-
Solextocht door Giethoorninfo € 32,50
Fietstocht met boogschieten € 16,-
Dagplateinfo € 10,50
Kano puzzeltochtinfo € 7,-

Heerlijke middag en avond in Giethoorn

Een leuk dagje varen in Giethoorn waarbij u kunt kiezen uit een rondvaart van 2 uur of zelf varen met een fluisterboot door Giethoorn. Na uw vaart geniet u in dit restaurant aan het water in Giethoorn van een heerlijke barbecue. Heerlijk voor een geweldige dag uit met familie, vrienden of collega's.

Programma

14.30 uur
Ontvangst in De Rietstulp met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom.

15.30 uur
Een rondvaart van 2 uur door Giethoorn of een fluistertocht van 2 uur.

17.30 uur
Bij terugkomst gaat u lekker borrelen (exclusief) op het terras (bij mindere weersomstandigheden overdekt en verwarmd).

18.00 uur
Een uitgebreide barbecue.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Restaurant de RietstulpRestaurant de RietstulpRestaurant de RietstulpRestaurant de RietstulpRestaurant de RietstulpRestaurant de Rietstulp
8.1/10
beoordeling
8.1 op 10
Beoordeling gebaseerd op 7 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
9.3
Ligging
8.3
Prijs / kwaliteit
8.7
Service
9.0
Activiteiten
8.3
Accommodatie
7.7
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
P van der Weij
71 jaar
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
25-07-2017 10:17

pannenkoekenbuffet was goed en ruim voldoende. Gekozen voor een rondvaart van 2 uur, ook door de Wieden. voor natuurliefhebbers interessante info. Twee uur was sommigen iets te lang. 's avonds bbq. Ook weer ruim voldoende qua hoeveelheid en als 'goed' gewaardeerd, waarbij sommigen aangaven de kip wat flauw van smaak te vinden. Op de website gezocht naar parkeergelegenheid, daar kan m.i. meer info over worden gegeven.

  • 8.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
gebruiker 9
Carlo Karsten
53 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
27-09-2016 09:37

De leden van biljartclub Bellevue'66 uit Assen waren meer dan tevreden met de kwaliteit van dit arrangement en de geleverde service. De rondvaart en aansluitend de luxe barbecue waren perfect. Door wat restaurant de Rietstulp leverd heeft er mede voor gezorgt dat we een perfecte 50 jarig jubileum dag hebben kunnen vieren.

  • 10.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 10.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 7
Liesbeth Tienkamp
55 jaar
gebruiker Aanbevolen
31-08-2016 11:56

Het was erg druk in Giethoorn vanwege een dorpsfeest, hierdoor waren we allemaal te laat vanwege zoeken naar een parkeerplaats. Bediening had het ook te druk waardoor het serveren van koffie en thee niet helemaal vlekkeloos verliep. We waren ook later bij de boten, dat gaf gelukkig geen problemen, we konden ook later terugkomen. Wat de bbq betreft, wij hadden liever wat meer salades, met groente gehad en minder vlees. Mijn vader heeft het overgebleven vlees allemaal meegenomen en kan een jaar voorruit😀

gebruiker 8
greet Blankestijn
59 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
18-07-2016 15:40

We hebben een leuke middag gehad, de ontvangst met koffie en appelgebak was matig (de koffie was echt niet lekker, veel te slap, daarentegen was het appelgebak heerlijk!!). De fluisterbootjes waren ook prima, met een leuke puzzeltocht. Na afloop stond er een barbecue klaar, met prima vlees, de salades waren wat summier, we misten evt. een rauwkostsalade en/of fruitsalade. Ook vonden wij dat voor een paar euro meer er ook best een ijsje aan toegevoegd kan worden. (Dit zien wij alleen als opbouwende kritiek, het was verder goed.

  • 10.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 8.0
  • 6.0
gebruiker 8
Pauli de la Rie
57 jaar
gebruiker Aanbevolen
02-07-2016 15:54

Restaurant de Rietstulp was prima! Heerlijke appeltaart en de BBQ tot in de puntjes verzorgd. De rondvaart viel (jammer genoeg) in het water vanwege de enorme regenval. Maar je kunt het weer nu eenmaal niet be´nvloeden.

gebruiker 9
Henri rorije
41 jaar
gebruiker Aanbevolen
19-09-2013 20:06

Ondanks het slechte weer hebben wij toch een leuke dag gehad. Het varen was leuk , en het restaurant was prima voor elkaar.

gebruiker 8
bennie berends
58 jaar
gebruiker Aanbevolen
27-05-2013 09:57

het was een leuke dag het weer was wat minder tijdens het varen daar kunnen we niets aan doen gr b berends

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.
Optioneel bij te boeken
Kroket bij koffietafel € 1,50
Rondvaart 2 uur € 12,50
Moordspelinfo € 25,-
Wie is de Mol?info € 37,50
Sierstenen en Mineralenmuseum € 3,50
Soep bij koffietafelinfo € 2,50
Diverse workshops € 27,50
Kickbike tochtinfo € 12,50
Fietstochtinfo € 9,-
Boogschieteninfo € 7,-
Fluistertocht/puntertochtinfo € 6,-
Rondvaart 1 uur € 7,50
Dorpsbezoek met museum naar keuzeinfo € 3,50
Aqua Bubble € 15,-
Solextocht door Giethoorninfo € 32,50
Fietstocht met boogschieten € 16,-
Dagplateinfo € 10,50
Kano puzzeltochtinfo € 7,-

Giethoorn

Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Ondanks het slechte weer hebben wij toch een leuke dag gehad. Het varen was leuk
, en het restaurant was prima voor elkaar. "

Anoniem 19-09-2013 20:06

Meer leuke uitjes

foto