Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Weekendje skien - bedrijfs uitje in Sauerland

Op zoek naar een onvergetelijk wintersport weekend vol actie, sport, ontspanning en plezier? Kom dan eens lekker skiën of snowboarden met uw collega’s in het Sauerland. Een paar uurtjes rijden vanaf Arnhem en u bent in het mooie Sauerland waar wij compleet verzorgde wintersport weekenden verzorgen.

vanaf € 149,50 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Met de gondel omhoog in Sauerland
Met de gondel omhoog in Sauerland
Winterse wandeling
paard
Biertje tappen
omgeving
ski
Ontvangst met warme choco
Snowboarden
Ski
Lekker sleeen met z'n allen
Skien
ski
ski

Dit Weekendje skien - bedrijfs uitje in Sauerland is inclusief:

 •  2 Overnachtingen in 4 * hotel op basis van 2-persoonskamers met douche/ bad en wc
 •  2x buffet op vrijdag en zaterdag
 •  2x lunch
 •  2x ontbijt
 •  Alle voorgestelde activiteiten
 •  Instructie en begeleiding bij alle activiteiten
 •  Materiaal voor alle activiteiten
 •  Skipas voor 1 dag
 •  Ski- of snowboardhuur voor 1 dag
 •  Sleeën als afsluiting van de 2 de dag
 •  Feestavond inclusief DJ
 •  Sneeuwzeskamp op zondag
 •  Complete organisatie
Prijs: vanaf € 299 p.p.
Dit programma is te reserveren vanaf 20 tot 200 personen.

De prijs van dit Weekendje skien - bedrijfs uitje in Sauerland is geldig tot 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Wintersport bedrijfsuitje Sauerland

Op zoek naar een onvergetelijk wintersport weekend vol actie, sport, ontspanning en plezier? Kom dan eens lekker skiën of snowboarden met uw collega’s in het Sauerland.
Een paar uurtjes rijden vanaf Arnhem en u bent in het mooie Sauerland waar wij compleet verzorgde wintersport weekenden verzorgen.

Iedere dag staan er verschillende leuke activiteiten op het programma, voor ieder wat wils. Zo kunt u eindelijk eens een keer proberen te snowboarden, uw eerste skiles nemen of sportief door de bossen met de langlaufski`s of met de sneeuwschoenen.

Een Voorbeeldprogramma voor uw Bedrijfsweekend

Vrijdag
 •  Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje, na het inchecken kunt u genieten van een winters buffet.
 •  Fakkelwandeling: Na het buffet is het tijd voor een frisse neus en kunnen we de bospaden verkennen met fakkels. We maken een mooie wandeling door de sneeuw en u kunt genieten van de mooie lichtjes en de gluhwein onderweg.
Zaterdag
 •  Ontbijt: 's Morgens staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar
 •  En dan is het Tijd voor Actie. De instructeurs staan klaar om iedereen de kneepjes bij te brengen van het skien, snowboarden, langlaufen of sneeuwschoenwandelen.
 •  Lunch: Tussen de middag kunt u genieten van de echte Duitse Schnitzels. Zo kunt u weer even goede nieuwe energie opdoen voor 't middag programma als de beginners voor het eerst met de skilift naar de top gaan
 •  's Avonds een Diner en Feest: In de avond is het natuurlijk tijd voor lekker eten en Apres ski, nu gaan echt alle remmen los, na het buffet kan iedereen lekker dansen en hossen op de muziek van de DJ en genieten van een biertje aan de bar.
Zondag
 •  Ontbijt: In het hotel staat weer een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar
 •  Sneeuwzeskamp: We sluiten het weekend in stijl af met een spannende sneeuwzeskamp, welk team werkt het beste samen en gaat voor de overwinning?
 •  Lunch: Alle stoere verhalen van het weekend komen nog even boven tafel. Met een voldaan gevoel en allemaal leuke herinneringen gaat iedereen weer de bus in, terug naar Nederland.

Extra's

Drankafkoop zaterdagavond
Op de zaterdagavond kunnen wij u in de skihut een drankarrangement aanbieden.
5 Uur onbeperkt binnenlands gedestileerd is dan af te kopen voor € 25,00 p.p.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Met de gondel omhoog in SauerlandWinterse wandelingpaardBiertje tappenomgevingskiOntvangst met warme chocoSnowboardenSkiLekker sleeen met z'n allenSkienskiski

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Winterberg spcialist is al vele jaren dè specialist in het organiseren van sportieve en actieve uitjes in Sauerland. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuildingsprogramma, relatiedag of een vergadering. Wij nemen u alle zorg en organisatie graag uit handen.

Faciliteiten

Wij bieden voorbeeldprogramma's die op basis van uw wensen en voorkeuren van uw gezelschap geheel op maat gemaakt kunnen worden zodat u de dag van uw leven heeft in Sauerland of meerdaagse kunt genieten in deze schitterende omgeving. Wij kunnen ook voor verschillende budgetten programma's maken dus bekijk gerust onze programma's en doe een aanvraag. Geef uw wensen door en dan kijken wij of we deze in vervulling kunnen laten gaan.

Maak uw wensen kenbaar en wij stellen graag een onvergetelijk uitje voor u samen

De Sauerland programma's worden veelal uitgevoerd rondom Winterberg. Afhankelijk van uw wensen, budget en programma bekijken we de mogelijkheden in dit uitgebreide natuurgebied op slechts 2 uur rijden vanaf Arnhem.

Omgeving

Van december tot en met maart is het winter in het Sauerland. Tijd dus voor skiën, langlaufen, snowboarden en het altijd hilarische sleeen. Geniet met collega's, uw team of hele bedrijf van een compleet verzorgde dag of weekend met leuke activiteiten. Beleef de echte Sneeuwpret samen!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto