Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Schaatsen in Giethoorn - Dagje winters genieten

Kom nu genieten van het prachtige dorp Giethoorn in wintersferen. Lekker wandelen door de sneeuw of op de schaats het dorp ontdekken. Natuurlijk is er tussendoor voldoende tijd om te genieten van heerlijke winterse lekkernijen.

vanaf € 25,- p.p.
Met de rondvaartboot Giethoorn verkennen
Met de rondvaartboot Giethoorn verkennen
Knapzak
Terrasje pakken in Giethoorn
Dagje uit in Giethoorn
Genieten bij ons Giethoorn restaurant
Culinair genieten met de hele familie
Giethoorn Het Venetie van het Noorden
Bootje varen door Giethoorn

Dit schaatsuitje in Giethoorn is inclusief

  •  Ontvangst met koffie, thee en gebak
  •  1x kop snert met roggebrood en spek
  •  1x beker warme chocomel met slagroom
  •  1x bord boerenkool met worst

Prijs: € 25,00 p.p.

Blijven overnachten?

Wilt u uw dagje ijspret uitbreiden met een overnachting dan is dat uiteraard ook mogelijk. U overnacht in ons vakantiehuis voor € 35.00 p.p.n. ( 2-20 personen) inclusief ontbijt.

Dit arrangement is te boeken zolang er ijs ligt in Giethoorn.

Schaatsen in Giethoorn

De winter heeft eindelijk toegeslagen en dat betekent dat u ook in Giethoorn weer de schaatsen onder kunt binden en dat u het dorp vanaf het ijs kunt ontdekken. Tussendoor kunt u bij ons restaurant genieten van heerlijke winterse lekkernijen zoals warme chocomel, snert en andere versnapperingen.

Dagje winters Giethoorn

11:00 uur: Ontvangst bij ons gezellige restaurant met koffie, thee en gebak

11:30 uur: U kunt de schaatsen onderbinden en het ijs betreden. U bepaalt zelf de route door het dorp heen

13:00 - 13:30 uur: Bij het restaurant staat er een heerlijk kop snert voor u klaar met roggebrood en spek, daarna kunt u weer lekker verder schaatsen

16:30 uur: Even lekker opwarmen met een kop warme chocomel met Slagroom

17:00 uur: Diner met een bord Boerenkool met worst

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Met de rondvaartboot Giethoorn verkennenKnapzakTerrasje pakken in GiethoornDagje uit in GiethoornGenieten bij ons Giethoorn restaurantCulinair genieten met de hele familieGiethoorn Het Venetie van het NoordenBootje varen door Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto