Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Spetterend Dagje uit met super leuke wateractiviteiten

Spetterende wateractiviteiten in Gelderland. Doe mee met de leukste wateractiviteiten zoals vlotbouwen, waterfietsen, kayakken, watersponslopen, watersponzen schieten en een heuse waterhindernis. Daarna lekker bijkomen tijdens een heerlijke Hutselpanne.

vanaf € 54,50 p.p.
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Ham
Boerenhoeve
Boerenhoeve

Dit spetterende arrangement is inclusief

  •  Ontvangst met een mok koffie met koek
  •  Super leuke Wateractiviteiten zoals boeigooien, vlotbouwen, waterfietsen, kayakken, watersponslopen, watersponzen gevecht
  •  Kop soep met stokbrood
  •  Onbeperkt smullen van de Hutselpanne met minimaal 7 soorten vlees o.a. varkenshaas, biefstukjes, kalkoen, kipfilet, schnitzel, groenten, vleessalade, aardappelsalade, ham preisalade en pastasalade. Lekker met koude en warme sauzen, vers gebakken broodjes, frietjes en gebakken aardappels
  •  Coupe roomijs met vruchten na
  •  Ter afsluiting een kopje koffie

Prijs: € 54,50 p.p.
Minimum aantal: 20 personen (anders in overleg)
Tijdsduur: 4,5 uur
Drankjes op afkoop of nacalculatie (afkoop bier, fris en wijn).

Extra te boeken: bananen race, fun band varen.

De prijs van dit spetterende dagje uit met leuke wateractiviteiten is geldig tot en met 31 december 2018.

Spetterend Dagje uit met super leuke wateractiviteiten

Het is buiten mooi weer en u vindt dat uw groep wel wat verkoeling kan gebruiken! Met dit spetterende groepsuitje doet u mee met de leukste wateractiviteiten, zoals boeigooien, vlotbouwen, waterfietsen, kayakken, watersponslopen, watersponzen gevecht.

Na uw inspanning culinair genieten

Daarna staat er een drankje klaar bij de bar en kunt u lekker bijkomen tijdens een heerlijke diner: Kop soep met stokbrood.

Daarna kunt u genieten van de Hutselpanne, met z'n allen lekker onbeperkt smullen van minimaal 7 soorten vlees o.a. varkenshaas, biefstukjes, kalkoen kipfilet, snitzel enz. paprika, uien, champignons en groenten, salades zoals vleessalade, aardappelsalade, ham preisalade en pastasalade, koude en warme sauzen, vers gebakken broodjes, frietjes en gebakken aardappels.

Een overheerlijk coupe roomijs met vruchten na. En voordat u naar huis gaat een kopje koffie om bij te komen van deze dag.

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij de sfeervolle locatie in Doesburg zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeestjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.

Het restaurant & feestlocatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer. Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveHamBoerenhoeveBoerenhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto