Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Blokarten of Powerkiten - Stranduitje op de grens van Zeeland en Zuid-Holland

Wat dacht u van een prachtige dag op het strand met flitsende strandsporten zoals blokarten of powerkiten? Maak de dag compleet met een borrel, lunch of barbecue op het terras van onze prachtige Beachclub op de Brouwersdam.

vanaf € 25,- p.p.
Er zijn 3 reviews gegeven. 7.7
Beachlub Natural High
Beachlub Natural High
Natural High
Natural High
Natural High
Natural High
Natural High
Natural High
Natural High
Natural High
Natural High
Natural High
powerkite
kitebuggy
blokart

Dit stranduitje is inclusief:

U maakt een keuze uit de verschillende activiteiten.

Powerkiten (Vliegeren) 1,5 uur
Prijs € 25,- per persoon.

Blokarten (Strandzeilen) 1,5 uur
Prijs € 37,50 per persoon.

Het minimum aantal personen voor de activiteitenprogramma's is 10 personen.

Tegen een meerprijs sluiten wij onze programma's af met een spectaculair sanjogevecht of een verrassend beachgameprogramma. Op aanvraag is dit arrangement uit te breiden met catering en andere sportieve activiteiten.

Combinatieprogramma's zijn ook mogelijk.

De prijzen van dit groepsuitje op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam (op de grens van Zeeland en Zuid-Holland) zijn geldig tot en met 31 december 2018.

Blokarten of Powerkiten op de Brouwersdam

Het strand heeft op iedereen een bijzondere uitwerking. Mensen komen er tot rust, sporten er, zonnen er, maar bovenal genieten ze er. Natural High beach events is sinds 1998 expert in het begeleiden van groepen op en om het strand. De basis is de wind en het spel met de elementen, de wind als motor en gaan! Onze uitvalsbasis is het Noordzeestrand van de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Doordat dit strand erg ruim is en een harde ondergrond heeft ten opzichte van de meeste andere stranden in Nederland, is het uitermate geschikt voor blokarten en powerkiten.

Powerkiten (Vliegeren) 1,5 uur

Als break tussendoor, of om lekker even uit te waaien. Onze instructeurs laten de deelnemers kennis maken met verschillende vliegers. Van lief en klein tot groot en uitdagend. Voor alle deelnemers hebben we een passende vlieger beschikbaar. Al snel heeft iedereen de krachtige vliegers onder controle, en wordt er naar hartelust gespeeld met de wind.

Het programma is uitermate geschikt om te combineren met één van onze andere activiteiten.'s Ochtends beachgolf, of een beachchallenge en ’s middags kitebuggyen. Om de dag compleet te maken kunt u kiezen voor een heerlijk lunchbuffet en/of zomerse bbq op onze Beachclub.

Blokarten (Strandzeilen) 1,5 uur

Blokarten is makkelijk te leren; na een klein stukje theorie, beginnen we met de basis: rechtuit rijden en remmen. Daarna komen de verschillende bochten aan bod. Al snel heeft iedereen de kick van het blokarten onder de knie. Als afsluiter kan er een wedstrijd worden gehouden met een leuke prijs voor de winnaar!

Ook dit programma kunt combineren met één van onze andere activiteiten en uitbreiden met een heerlijke lunch en/of bbq op onze Beachclub.

Nog meer leuke strandactiviteiten

Naast Powerkiten en Blokarten zijn er nog veel meer leuke strandactiviteiten te ondernemen zoals kitebuggyen, kitesurfen, beachchallenge, Stand up Paddle Boarden, beachyoga, beachgolf, raften, kajakken, skimboarden en nog veel meer..

U kunt het programma geheel naar eigen wens samenstellen, daarbij zijn verschillende combinaties van bovenstaande activiteiten mogelijk. U kunt de dag uitbreiden met talloze horceaopties op het zonnige terras van onze Beachclub. Informeer gerust naar de mogelijkheden.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Beachlub Natural HighNatural HighNatural HighNatural HighNatural HighNatural HighNatural HighNatural HighNatural HighNatural HighNatural Highpowerkitekitebuggyblokart
7.7/10
beoordeling
7.7 op 10
Beoordeling gebaseerd op 3 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
9.0
Ligging
7.0
Prijs / kwaliteit
7.0
Service
7.0
Activiteiten
9.0
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Wilma Scholten
50 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
26-11-2016 17:53

In groep van 10 pers. beter 1 aktiviteit ipv 2 (blokarten+powerkiten).

  • 9.0
  • 7.0
  • 7.0
  • 7.0
  • 9.0
  • 8.0
gebruiker 7
Willem Jansen
63 jaar
gebruiker Aanbevolen
23-07-2013 11:43

Was een prima middag. Jammer dat het blokuren niet door kon gaan ivm het te rulle zand. Als alternatief kregen we kitesurfen, wat ook vrij lastig was door het rulle zand. Verder prima organisatie door natural high.

gebruiker 8
S.H.A. Duran
gebruiker Aanbevolen
20-06-2010 21:18

Prima dag gehad met erg behulpzame ter zake kundige instructeur en prima catering . Aanrader!

Over Onze partner

Algemeen

Wij organiseren sinds 1998 met passie sportieve en gezellige groepsactiviteiten. U kunt bij ons het hele jaar door terecht voor teamuitjes, familieuitjes en vrijgezellenfeesten voor groepen van 10 tot 500 personen.

Faciliteiten

Wij bestaan uit een beachclub, shop, kitesurfschool en evenementenorganisatie.

Ligging

De beachclub bevindt zich op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.

Omgeving

De Brouwersdam wordt gekenmerkt door een groot breed strand, waardoor dit de ideale locatie is voor strandactiviteiten. Parkeren is geen probleem en in de omgeving zijn talloze accommodaties te vinden.

" Was een prima middag. Jammer dat het blokuren niet door kon gaan ivm het te rulle zand. Als alternatief kregen we kitesurfen, wat ook vrij lastig was door het rulle zand.
Verder prima organisatie door natural high. "

Anoniem 23-07-2013 11:43

foto