Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

GPS-tocht per step - Uniek avondje uit in Gelderland

Een spannend uitje met de step en fiets in het donker. De tocht komt uit bij een gezellig café waar een dartwedstrijd tegen het andere team wordt gespeeld.

vanaf € 34,50 p.p.
Er zijn 4 reviews gegeven. 8.0
Polysport
Polysport
buffet
Polysport
gps
Anders Overnachten
Anders overnachten
Anders overnachten
Anders overnachten

Dit unieke avond uitje in Gelderland is inclusief:

  •  Koffie/Thee ontvangst
  •  Avond GPS-tocht programma
  •  Fietshuur en stephuur
  •  Begeleiding/wedstrijdelement
  •  Filmvertoon op grootbeeld
  •  DVD met de groep in actie
  •  Prijsuitreiking met champagne
Prijs: € 34,50 p.p. op basis van minimaal 20 personen

Extra bij te boeken

  •  Overnachting Finse Chalet vanaf € 37.00 p.p. inclusief ontbijt
  •  Buffet, diner of BBQ vanaf € 19,50 p.p.
De prijs van dit unieke avondje uit in Gelderland is geldig t/m 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.
Optioneel bij te boeken
Uitgebreid Oostenrijks buffet € 22,50
Eenvoudig Oostenrijks buffet € 18,50
Diverse lunchesinfo € 9,75
Uitgebreid Oostenrijks nagerechtenbuffet € 8,50
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-

Een spannende avond GPS-tocht

Bij dit spannende groepsuitje staat samenwerken voorop. Zeer geschikt dus als teamuitje. Samen werken aan een gezamenlijk doel, eventueel gecombineerd met een vergaderarrangement of afsluitend personeelsfeest. Ook leuk als familie-uitje of activiteit tijdens een vrijgezellenfeest.

Programma

Na de koffie en thee in ons activiteitencentrum en een uitleg, gaat u in groepjes op pad, voorzien van een GPS en GSM. Al steppend of fietsend gaat u een spannende tocht tegemoet. Tijdens de tocht ontvangt u via de GSM opdrachten. Hoe meer onderdelen met goed gevolg worden afgelegd, hoe meer punten. Onderweg wordt u naar een gezellig café geleid, waar u een dartwedstrijd gaat spelen, tijdens deze wedstrijden kunt u gebruik maken van 2 consumpties per persoon. Na het darten wordt u met behulp van de GPS weer richting Polysport gecoacht. U kunt kiezen voor een afsluitend buffet of een borrel, daarna volgt uiteraard nog prijsuitreiking voor het beste team.

Veelzijdige evenementen locatie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

PolysportbuffetPolysportgpsAnders OvernachtenAnders overnachtenAnders overnachtenAnders overnachten
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 4 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Irma Uden
gebruiker Aanbevolen
09-12-2013 12:28

Was een prima activiteit en alles was goed verzorgd.

gebruiker 8
Gerrit Heerhugowaard
gebruiker Aanbevolen
09-12-2013 12:27

Heel flexibel, wensen konden ingevuld worden, klantvriendelijk

gebruiker 8
Maaike en Bart Arnhem Lathum
gebruiker Aanbevolen
09-12-2013 12:23

De activiteit werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg tijd.

gebruiker 8
C. Bomgaars
gebruiker Aanbevolen
09-12-2013 12:16

Wij waren met een groep (familie) variŽrend van 0 tot 60 jaar. Het GPS avontuur met step,treinfiets en wandelen was voor iedereen goed te doen. Dit was mede omdat je na iedere opdracht weer terug kwam in het gebouw van Polysport. Gezellig actief met elkaar leuke dingen doen. Het eten en drinken was ook heel goed verzorgd. Kortom voor herhaling vatbaar.

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.
Optioneel bij te boeken
Uitgebreid Oostenrijks buffet € 22,50
Eenvoudig Oostenrijks buffet € 18,50
Diverse lunchesinfo € 9,75
Uitgebreid Oostenrijks nagerechtenbuffet € 8,50
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-

" Was een prima activiteit en alles was goed verzorgd. "

Irma Uden 09-12-2013 12:28

Meer leuke uitjes

foto