Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Den Bosch Step Challenge - actief stadsuitje

Sportief de stad verkennen! Met de Step Challenge zie je Den Bosch op z´n best en doe je onderweg een aantal leuke opdrachten! Het beste team gaat met de hoofdprijs naar huis!

vanaf € 22,50 p.p.
Step Challenge
Step Challenge
Step Challenge
Den Bosch Express
Culinaire Fotospeurtocht Den Bosch

Bij dit dit Actieve stadsuitje in Den Bosch is inbegrepen:

  •  Step
  •  Professionele begeleiding
  •  Teambuilding
  •  Leuke prijs voor het winnende team
  •  1 consumptie tijdens de prijsuitreiking
  •  Versnapering voor onderweg
Prijzen:
10 - 14 personen € 29,50 p.p. excl. BTW
15 - 24 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
25 - > personen € 22,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:
Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Andere variant:

Liever niet per step maar lopend of per fiets de speurtocht doen? Met, óf zonder GPS erbij? Dat kan! Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor 's-Hertogenbosch.

De prijs van dit actieve stadsuitje in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2019.

Den Bosch Step Challenge

Sportief de stad verkennen! Met de Step Challenge zie je Den Bosch op z´n best en doe je onderweg een aantal leuke opdrachten! Het beste team gaat met de hoofdprijs naar huis!

Steppen door de pittoreske straatjes van Den Bosch

De Step is nog steeds een fantastisch vervoermiddel om te genieten van je omgeving. Natuurlijk laten onze begeleiders je eerst even de fijne kneepjes zien van het steppen in de stadjungle, maar al snel heb je het zelf onder de knie en snel je als een volleerd coureur door de pittoreske straatjes van Den Bosch! Over de Grote markt en richting de vestingwallen.

Onderweg moeten jij en je vrienden een aantal ludieke vragen beantwoorden die we voor jullie hebben opgesteld. Vragen over een aantal facetten van die soms feestelijke en soms erg fraaie stad Oeteldonk! Veel plezier!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Step ChallengeStep ChallengeDen Bosch ExpressCulinaire Fotospeurtocht Den Bosch

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

De arrangementen zijn voor groepjes vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

U kunt ook uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!

Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch. Reis af naar Noord-Brabant en ontdek Den Bosch op verschillende manieren. Wilt u een weekendje weg, met een groep iets actiefs doen of juist een rustig avondje uit waarbij iedereen gezellig kan bijkletsen? In Den Bosch is er van alles mogelijk! Maak een rondvaart door de grachten, ga mee met een gids die u van alles laat zien, speel een stadsspel met vrienden of ga gezellig shoppen met vriendinnen inclusief een nachtje weg. Den Bosch is zo veelzijdig, dat moet u met eigen ogen zien!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto