Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Solextour - Rondleiding - Proeverij op sien Tessels

Op het grootste Waddeneiland Texel gaat u samen met collega's een solextour maken langs de leukste plekjes van het eiland. Tevens is er onderweg voldoende tijd om te proeven van de Texelse lekkernijen.

vanaf € 149,50 p.p.
Boer Jan Willem
Boer Jan Willem
Oosterend
Solex
Paal 9

Dit arrangement is inclusief:

 •  Overtocht TESO
 •  Solex
 •  Solexroute
 •  Bezoek aan Boerderij De Waddel, inclusief schapenkaasje
 •  Lunch
 •  Rondleiding door Oosterend
 •  Bezoek aan het wijnhuis in Oosterend met likeurproeverij, incl. een likeurtje naar keuze
 •  Visdiner
 •  Busvervoer naar Veerhaven
 •  Begeleiding
 •  Organisatiekosten

Prijs: € 149,50 p.p. inclusief BTW. Deze prijs geldt bij 50 personen.

Bij 15 personen is de prijs € 174,50 incl. BTW.
Bij 25 personen is de prijs € 162,50
incl. BTW.
Bij 35 personen is de prijs € 149,50 incl. BTW.


Vertrek Den Helder 09.30 uur
Aankomst Den Helder 20.20 uur

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Solextour proeven op sien Tessels

Een tour op een solex langs allemaal leuke plekjes waar hier en daar geproefd mag worden. Dit complete arrangement zorgt gegarandeerd voor een geslaagde dag! Samen met uw collega s of vrienden genieten in de Texelse buitenlucht. Een dag waar nog lang over zal worden nagepraat!

Solex

Op Texel is de solex, na een tijd alleen gekoesterd te zijn door liefhebbers, weer volop terug in het straatbeeld. En dat is niet voor niets! De ervaring heeft geleerd dat met de Solex op pad, een prachtig mooie belevenis is. Onderweg zwaaien en lachen de mensen naar je. Er hoeft geen helm gedragen te worden en je kunt met je vrienden of collega's zonder last van tegenwind heel veel van het eiland zien.

De Waddel

U gaat naar een boerderij op de hoge berg, de Waddel. Boer Jan Willem Bakker zal onder andere vertellen hoe hij echte Texelse schapenkaas maakt en hoe zijn dagelijkse leven eruit ziet. Hij heeft voor iedereen een klein kaasje gemaakt. En natuurlijk zal hij antwoord geven op alle vragen.

Lunch

Na het ochtendprogramma gaat u naar een leuke plek ergens op het eiland. Hier zal een heerlijke picknick voor u klaarstaan, met bolletjes brandnetelkaas, bolletjes lamsham, pistoletjes gezond, krentenbrood, stukje fruit, melk, koffie & thee.

Rondleiding en likeurproeverij

Met een gids maakt u een cultuur-historische rondwandeling door het dorp Oosterend. Al kuierend door de pittoreske straatjes herleeft het heden en verleden van het aloude vissersdorp. De wandeling wordt omlijst met een vleugje poezie van Oosterenders. Een onderdeel van de excursie is het bezichtigen van twee authentieke panden.

In de prachtige museumachtige kelders van het Wijnhuis gevestigd midden in Oosterend, worden vele kruidenbitters en likeuren gemaakt en verkocht. U krijgt naast een verhaal over de geschiedenis van het ruim 350 jaar oude pand, een uitleg over het heden en verleden van de productie van likeuren en bitters. U kunt kennis maken met de drankjes en na afloop krijgt u een mooi 20 cl sierflesje met een drankje van uw keuze mee naar huis.

Visdiner

Gelegen in de Texelse duinen, aan het strand en temidden van 600 hectare natuurgebied, staat het meest zuidelijk gelegen strandpaviljoen van Texel, welkom in het zonnige zuiden dus!

Het Texelse strand en dan met name het zuidelijke deel daarvan, is het mooiste en meest ongerepte strand ter wereld. Iets ten zuiden van Paal 9 begint “de Hors” een van de weinige gebieden van Nederland waar nog duinen natuurlijk ontstaan en verdwijnen. Zomer en winter kun je er uren wandelen zonder iemand tegen te komen, en de enorme vlakte doet al je stress en zorgen verdwijnen zoals eb het water wegvoert uit het wad.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Boer Jan WillemOosterendSolexPaal 9

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Evenementenbureau Texel is het evenementenbureau op Texel voor het geslaagde uitje! Wij hebben alle kennis in huis om voor iedereen een leuk uitje te verzorgen. Voor groepen vanaf 8 personen. 

 

Faciliteiten

Bijna niks is onmogelijk! 

Ligging

Ons kantoor is gelegen achter de haven van Oudeschild. Maar de uitjes kunnen overal op Texel zijn

Omgeving

De uitjes op Texel kunnen zijn: op het strand, in het bos, in het dorp, noem maar op. Ze noemen Texel niet voor niets Nederland in het klein.

Texel

Ieder uur vertrekt er een boot vanaf Den Helder naar het waddeneiland Texel. In 20 minuten bent u over en kunt u genieten van het veelzijdige eiland. Fietsen, wandelen, heerlijke strandwandelingen maken, dorpjes als De Koog of Den Burgh bezoeken. Er is genoeg te beleven voor een lang weekend of heerlijke midweek.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto