Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Apres ski party - groepsuitje Sauerland

Een dagje lekker skien en aansluitend een gezellige apres ski party in Sauerland! En omdat natuurlijk Niemand de Bob wil zijn blijft u lekker slapen in een van onze gezellige hotels die wij voor u hebben gevonden in dit fantastische wintersportgebied Sauerland. Dit groepsuitje is zeer geschikt voor [..]

vanaf € 145,- p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen
apres ski
apres ski
SKI
ski omgeving
SKI
sneeuw blazers
Skilift
Fun in de sneeuw
Genieten in de sneeuw
Genieten op de piste
Sleen met de kids
Genieten in de sneeuw
Sleeen
ski
omgeving

Dit groepsuitje in Sauerland is inclusief:

  •  Ontvangst met chocolademelk en koek
  •  Ski of snowboardmateriaal
  •  Een dag ski pas
  •  Een heerlijke Lunch in de skihut
  •  's Avonds een Apres ski party met buffet (drankjes zijn exclusief)
  •  1 Overnachting in een hotel op basis van een 2-persoonskamer
  •  1x Een uitgebreid ontbijtbuffet
Prijs: vanaf € 145 p.p.
Te reserveren vanaf 20 personen.

De prijs van dit groepsuitje in Sauerland is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Apres ski party - Super groepsuitje Sauerland

Een dagje lekker skien en aansluitend een gezellige apres ski party in Sauerland! En omdat natuurlijk Niemand de Bob wil zijn blijft u lekker slapen in een van onze gezellige hotels die wij voor u hebben gevonden in dit fantastische wintersportgebied Sauerland. Dit groepsuitje is zeer geschikt voor groepen, families, vrienden en bedrijven.

2-daags Voorbeeldprogramma

10.00 uur Aankomst in Sauerland
U wordt ontvangen door de organisatie met warme chocomelk en koek

10.30 - 13.00 uur Ochtendprogramma
Uw gasten kunnen een keuze maken uit een aantal activiteiten (keuze mogelijkheden zijn afhankelijk van de groepsgrootte):
  •  Wandelen in de sneeuw onder begeleiding
  •  Les in skiën of snowboarden
  •  Vrij skiën of snowboarden
In het ochtendprogramma wordt er ski- en snowboardles aangeboden voor de beginners door ervaren Nederlandse instructeurs. Ook de overige activiteiten worden begeleid door Nederlandse instructeurs.

13.00 - 14.00 uur Lunch in de skihut
In de skihut bij de piste wordt er een heerlijke lunch verzorgd. De lunch bestaat uit een echte Duitse schnitzel, salade en overherlijke frietjes. Zo kan iedereen weer even de accu opladen en weer topfit aan het middagprogramma beginnen!

14.00 - 17.00 uur Middagprogramma
Na de lunch gaat iedereen weer verder met de gekozen activiteit. Voor de beginners staat de eerste afdeling op het programma. Onder leiding van een instructeur gaat u met uw groep naar boven. Daar aangekomen kan iedereen genieten van het prachtige uitzicht en zullen ze de eerste echte afdaling maken.

17.00 uur Sleeën
Als afsluiting van deze fantastische ski dag in de sneeuw hebben we een spectaculaire groepsactiviteit op het programma staan: het sleeën. Even jeugdherinneringen ophalen en met z'n allen op verschillende soorten slees de piste afgaan!

Na het sleeën gaat u terug naar het hotel. Iedereen kan even bijkomen op de kamer, een drankje doen in de bar van het hotel, uitrusten, zich omkleden en opfrissen voor een super leuke Apres ski party.

19.00 uur Heerlijk uitgebreid buffet in de skihut en Apres-ski party
In de skihut staat een heerlijk buffet voor u klaar bestaande uit verschillende soorten vlees, groentes, aardappels, frites, saladebar en een dessert.

Apres-ski party!
Na het eten zorgt de DJ voor verschillende soorten muziek zodat iedereen kan dansen en een gezellige avond kan beleven. Als iedereen uitgefeest is, gaan we terug naar het hotel.

Dag 2
08.00 tot 10.00 uur
Gezellig samen genieten van het ontbijtbuffet.

10.30 uur Uitchecken van de kamer
Vertrek naar huis of eigen dag invullen

Het hotel

Sauerland beschikt over prachtige accommodaties met voor elk wat wils. Wij bieden speciaal geselecteerde accommodaties aan die hun diensten in de afgelopen jaren hebben bewezen, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een overnachtingsaccommodatie op maat verzorgen.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

apres skiSKIski omgevingSKIsneeuw blazersSkiliftFun in de sneeuwGenieten in de sneeuwGenieten op de pisteSleen met de kidsGenieten in de sneeuwSleeenskiomgeving

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Winterberg spcialist is al vele jaren dè specialist in het organiseren van sportieve en actieve uitjes in Sauerland. Of het nu gaat om een familieuitje, mannenweekend, vrijgezellenparty of familiefeest. Wij nemen u alle zorg en organisatie uit handen.

Maak uw wensen kenbaar!

Wij bieden voorbeeldprogramma's die op basis van uw wensen en voorkeuren van uw gezelschap geheel op maat gemaakt kunnen worden zodat u de dag van uw leven heeft in Sauerland of meerdaagse kunt genieten in deze schitterende omgeving. Wij kunnen ook voor verschillende budgetten programma's maken dus bekijk gerust onze programma's en doe een aanvraag. Geef uw wensen door en dan kijken wij of we deze in vervulling kunnen laten gaan.

Maak uw wensen kenbaar en wij stellen graag een onvergetelijk uitje voor u samen!

Ligging

De Sauerland programma's worden veelal uitgevoerd rondom Winterberg. Afhankelijk van uw wensen, budget en programma bekijken we de mogelijkheden in dit uitgebreide natuurgebied op slechts 2 uur rijden vanaf Arnhem.

Omgeving

Van december tot en met maart is het winter in het Sauerland. Tijd dus voor skiën, langlaufen, snowboarden en het altijd hilarische sleeen. Geniet met familie, vrienden of collega's van een compleet verzorgde dag of weekend met leuke activiteiten. Beleef de echte Sneeuwpret samen!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes
foto