Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Eco Tour - E-Scooter en Segway groepsuitje op de Veluwe

Heerlijk toeren op een e-scooter en een segway over de Veluwe. Genieten van het mooie uitzicht zonder last te hebben van lawaai of stankoverlast. En als u geluk heeft, ziet u misschien nog wilde dieren!

vanaf € 67,50 p.p.
Er zijn 12 reviews gegeven. 8.3
ecotour op de Veluwe
ecotour op de Veluwe
ecotour op de Veluwe
ecotour op de Veluwe
segway rijden
Segway rijden
Polysport
Polysport
segway
segway
segway
segway

Dit groepsuitje op de Veluwe is inclusief

  •  Koffie/Thee ontvangst
  •  E-scooter en Segway programma
  •  E-scooter en Segway huur
  •  Begeleiding/wedstrijdelement
  •  Prijsuitreiking
Prijs: € 67,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen

Voor het rijden op een e-scooter dient u in het bezit te zijn van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs! Voor het Segway rijden dient u minimaal 16 jaar te zijn.

De prijs van dit groepsuitje op de Veluwe is geldig t/m 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.
Optioneel bij te boeken
Uitgebreid Oostenrijks buffet € 22,50
Eenvoudig Oostenrijks buffet € 18,50
Diverse lunchesinfo € 9,75
Uitgebreid Oostenrijks nagerechtenbuffet € 8,50
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-

Eco toeren over de Veluwe!

Alleen al het rijden op een e-scooter en op een segway is een unieke ervaring. Heerlijk genieten van de mooie omgeving zonder stankoverlast of lawaai. Misschien komt u nog wel wilde dieren tegen!

Programma

U gaat in groepjes op pad met een e-scooter en Segways voor een tocht over de prachtige Veluwe. Het rijden op deze aparte en duurzame vervoersmiddelen is al een beleving op zich. Erg leuk om te doen.

Voor het rijden op een e-scooter dient u in het bezit te zijn van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs! En voor het Segway rijden dient u minimaal 16 jaar te zijn.

Veelzijdige evenementen locatie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

ecotour op de Veluweecotour op de Veluweecotour op de Veluwesegway rijdenSegway rijdenPolysportPolysportsegwaysegwaysegwaysegway
8.3/10
beoordeling
8.3 op 10
Beoordeling gebaseerd op 12 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Joris Schoonhoven
gebruiker Aanbevolen
09-12-2013 15:17

We zijn vorige jaar met jaarlijkse vriendenuitje, ca. 30 vrienden en vrienden bij u op bezoek geweest. Iedereen heeft het naar het zin gehad. er zijn al diverse vrienden een 2e keer geweest met het gezin.

gebruiker 8
Irma Uden
gebruiker Aanbevolen
09-12-2013 15:08

Was een prima activiteit en alles was goed verzorgd.

gebruiker 8
Gerrit Heerhugowaard
gebruiker Aanbevolen
09-12-2013 15:06

Heel flexibel, wensen konden ingevuld worden, klantvriendelijk

gebruiker 8
M.J. Vianen
gebruiker Aanbevolen
03-12-2013 11:48

Vergaderruimte goed verzorgd, voldoende catering, uitstekende lunch, zeer leuke tocht met de e-scooter door de bossen, complete BBQ

gebruiker 8
Jos Huissen
gebruiker Aanbevolen
03-12-2013 11:39

We hebben met 14 mensen een erg leuke middag/avond gehad. Scootertocht was leuk met leuke opdrachten en een prachtig uitzicht over de Veluwe (mzzl met het weer gelukkig). Het eten was prima geregeld.

gebruiker 9
Geja Marknesse
gebruiker Aanbevolen
03-12-2013 11:36

Heel gezellig en goed georganiseerd en heerlijk eten

gebruiker 8
Reijer Arnhem
gebruiker Aanbevolen
03-12-2013 11:24

Reeds eerder geweest; is goed bevallen.

gebruiker 9
Erwin Brummen
gebruiker Aanbevolen
03-12-2013 11:23

Spontaan en goed.

gebruiker 9
Marjolijn Apeldoorn
gebruiker Aanbevolen
03-12-2013 11:09

Goede organisatie, erg leuke mogelijkheden om sportief bezig te zijn

gebruiker 8
Jeanette Apeldoorn
gebruiker Aanbevolen
03-12-2013 11:07

Enthousiast personeel, leuke locatie, leuke activiteiten, eten was prima! Positieve reacties van ons personeel.

gebruiker 8
Hillie Jistrum
gebruiker Aanbevolen
03-12-2013 11:01

2 Leuke dagen gehad met z'n allen, personeel goed op schik.

gebruiker 9
Raymond Zutphen
gebruiker Aanbevolen
03-12-2013 10:59

Top geregeld, gezellig en door mijn eigen schuld 1,5 uur later begonnen. Maar zij hebben de mensen die op tijd waren super vermaakt. Erg flexibel bedrijf.

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.
Optioneel bij te boeken
Uitgebreid Oostenrijks buffet € 22,50
Eenvoudig Oostenrijks buffet € 18,50
Diverse lunchesinfo € 9,75
Uitgebreid Oostenrijks nagerechtenbuffet € 8,50
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-

" We zijn vorige jaar met jaarlijkse vriendenuitje, ca. 30 vrienden en vrienden bij u op bezoek geweest. Iedereen heeft het naar het zin gehad. er zijn al diverse vrienden een 2e keer geweest met het gezin. "

Joris Schoonhoven 09-12-2013 15:17

Meer leuke uitjes

foto