Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Scooteren door het Heuvelland - Geweldig dagje uit!

Ontdek Zuid-Limburg op de scooter. Voor een romantisch dagje uit of gezellige met vrienden en familie een scootertocht maken.
 • Minimum aantal personen: 2
 • Duur van de activiteit: 8.0 uur
vanaf € 45,50 p.p.
scooters
scooters
Hotel Gerardushoeve
omgeving
Wijn restaurant
Dineren met uitzicht over het Gulpdal
Uitgebreide omschrijving
Geniet van een heerlijke dag in het mooie heuvelland met onze Gerardushoeve scooter.

Optie 1Bourgondisch genieten
 • Hele dag gebruik van een scooter
 • Overzichtskaart van de omgeving
 • Goed gevulde picknick mand voor onderweg
 • Bij terugkomst genieten van het 3-gangen Natuur Puur menu op ons Panorama terras
€ 67,50 per persoon, 2 personen per scooter
€ 90.00 per persoon, 1 persoon per scooter

Optie 2 On Tour
 • Hele dag gebruik van een scooter
 • Overzichtskaart van de omgeving
 • Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
 • Luxe picknick mand voor onderweg
€ 45,50 per persoon, 2 personen per scooter
€ 70.00 per persoon, 1 persoon per scooter

Optie 3 Genieten van het heuvelland
 • Hele dag gebruik van een scooter
 • Overzichtskaart van de omgeving
 • Ontvangst met koffie & Limburgse vlaai
 • Bij terugkomst genieten van een High Wine proeverij met een Limburgse borrelplank
€ 48,50 per persoon, 2 personen per scooter
€ 74.00 per persoon, 1 persoon per scooter
088-5405805
Persoonlijk advies?
Kaart
Foto's
scootersHotel GerardushoeveomgevingWijn restaurantDineren met uitzicht over het Gulpdal

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over HotelhetUitzicht.nl

Algemeen

Gelegen in een oase van rust en tegen het decor van glooiende heuvel. Dit Hotel met fantastisch uitzicht onderscheidt zich door zijn unieke ligging midden op het plateau van Heijenrath, geheel buiten de bebouwde kom, in een stiltegebied op een hoogte van 215 meter boven NAP. Het plateau is een groot natuurreservaat tussen de dorpjes Epen, Slenaken en Gulpen in de groene weilanden, verblijft u in één van onze ruime hotelkamers. Het uitgebreide Bourgondische ontbijtbuffet maakt uw verblijf compleet.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een gezellige bar, waar de traditionele Limburgse bieren nog op fust geschonken worden, een binnenhof met een mooi terras, waar het van het voor- tot het najaar goed toeven is. In onze wintertuin geniet u elk seizoen van een ander uniek uitzicht over het Gulpdal. Het hotel is in de Euregio gelegen, centraal tussen Aken, Maastricht en Luik, van winkelen tot wandelen, van museum tot theater, van uitgaan tot uitslapen, er is voor elk wat wils. Vanuit het hotel starten diverse wandel- en fietsroutes die u leiden door het prachtige landschap en de unieke dalen van het Heuvelland. Het is een waar eldorado voor wandelaars, zeker omdat een terrasje of een gezellig café nooit ver weg is.

Kamers

Een verblijf in Gerardushoeve is een verblijf in een oase van rust en ruimte. Het hotel biedt een grote variëteit aan kamers en dus vindt u gegarandeerd een kamer die bij u past. Of u nu kiest voor traditionele gezelligheid of een trendy kamer: stuk voor stuk zijn ze comfortabel en bieden ze voldoende ruimte en beschikken ze over een eigen balkon of terras (met uitzondering van de trendkamers). Alle kamers zijn bovendien voorzien van een apart woon- en slaapgedeelte, badkamer met douche en toilet, föhn, tv en radio. Een koelkastje, glaswerk en waterkoker maken uw kamer compleet. Wij zijn een rookvrij bedrijf, uiteraard zijn alle kamers dat ook.

Ligging

Hotel Gerardushoeve onderscheidt zich door zijn unieke ligging midden op het plateau van Heijenrath, geheel buiten de bebouwde kom, in een stiltegebied op een hoogte van 215 meter boven NAP. Het plateau is een groot natuurreservaat tussen de dorpjes Epen, Slenaken en Gulpen. Vanuit uw kamer geniet u van een wijds uitzicht over het Gulpdal.
Restaurant Gerardushoeve ligt boven op de Eperheide te Epen, slecht 4 autominuten vanaf het Hotel. Tussen 18.00u en 20.00u brengt onze shuttle bus u bij dagelijkse aanmelding graag naar het restaurant.

Toeristische informatie

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto