Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Ferrari-, quad en buggy rijden - Groepsuitje met hoge snelheid

Ferrari rijden, een spannend arrangement in Doesburg, Gelderland. De droom van elke jongen en elke man: Rijden in een echte Ferrari!

vanaf € 92,50 p.p.
Buggy rijden
Buggy rijden
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Zandbuggy rijden
Gezellig terras

Dit arrangement is inclusief

  •  ontvangst met mok koffie met koek
  •  Ferrari rijden, quadrijden of buggy rijden, boogschieten, reuzensteppen, levendvoetbalspel
  •  een heerlijke maaltijd
  •  een bol roomijs met vruchten na
  •  ter afsluiting een kopje koffie

Prijs: € 92,50 p.p. (informeer naar de voorwaarden)

Drankjes op afkoop of nacalculatie (afkoop €15,- bier, fris en wijn)
Tijdsduur 5 uur inclusief korte pauze

Dit arrangement is te reserveren voor groepen vanaf 20 personen.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

De droom van elke man

De droom van elke jongen en elke man: Rijden in een echte Ferrari! Maar er zijn nog veel meer spannende activitieten in dit groepsuitje!

Programma - Uw groep in high speed

We ontvangen u met een mok koffie met koek. Daarna gaan we actief beginnen. Laat uw droom uitkomen en stap achter het stuur van de Ferrari. U mag zelf een stukje rijden! Maar er volgt meer actie. U gaat quadrijden of buggy rijden, boogschieten, reuzensteppen, ?? en u doet het spannende levendvoetbalspel. Na deze sensatie kunt bijkomen met een drankje bij de bar. Daarna staat er een heerlijke mannelijke maaltijd voor u klaar bestaande uit. Eerst een kop soep met stokbrood en dan genieten van de Hutselpanne; met zijn allen lekker onbeperkt smullen van minimaal 7 soorten vlees (o.a. varkenshaas, biefstukjes, kalkoen kipfilet, schnitzel enz.) paprika, uien, champignon en groenten, salades zoals vleessalade, aardappelsalade, ham preisalade en pastasalade, koude en warme sauzen, vers gebakken broodjes, frietjes en gebakken aardappels. Houd nog een plaatsje vrij voor een overheerlijke bol roomijs met vruchten na. Na dit alles kunt nog even bijkomen van dit spannende mannenuitje met een kopje koffie.

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij De locatie zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.
Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Buggy rijdenBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveZandbuggy rijdenGezellig terras

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto