Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Extreem motorisch 4x4, quadrijden, paintballen - Groepsuitje met actie en sensatie

Dit is voor de echte mannen en vrouwen een spectaculair arrangement, waarbij slimheid en snelheid een groot voordeel opleveren! Na stoere activiteiten 4*4 rijden, quadrijden en paintballen, schuift u aan voor een heerlijk buffet.

vanaf € 84,50 p.p.
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Paintball

Aanbevolen Aanbevolen

Bij dit extreem motorisch arrangement is inbegrepen:

  •  Ontvangst met koffie en iets lekkers
  •  4x4 rijden, quadrijden en paintball
  •  Stoer buffet
  •  Tijdsduur 5.5 uur

Prijs: € 84,50 p.p.
Minimum aantal is 30 personen.

De prijs van dit extreem motorisch arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Stoer groepsuitje in Gelderland

Dit is voor de echte mannen en vrouwen een spectaculair arrangement, waarbij slimheid en snelheid een groot voordeel opleveren! Na stoere activiteiten schuift u aan voor een heerlijk buffet.

Programma - Actief met uw groep

U wordt ontvangen met koffie en iets lekkers. U gaat nl. 4x4 rijden, quadrijden en paintballen. Daarna kunt u gaan genieten van een overheerlijk stoer buffet met een grandioze -aan het buffet aangesneden- beenham, de keulse pot, stoofschotel, spareribs, aardappelgarnituren, groenten en salades. U krijgt een overheerlijk nagerecht met slagroom en als afsluiting een kop koffie met een bonbon.

Top locatie - Altijd feest!

Voor een gezellig dagje uit - groot of klein - moet u bij de sfeervolle locatie in Doesburg zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.

Deze locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer. Ook beschikt de locatie over een eigen recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor andere activiteiten. Zo organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoevePaintball

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto