Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

NIEUW groepsuitje op de Veluwe - Scrapheap Challenge

NIEUW op de Veluwe - Crapheap Challenge. Scrapheap Challenge is de meest gave workshop van Nederland. Metaalschroot, machines en gereedschappen zijn aanwezig op het terrein, in het atelier en de werkplaats. Wie maakt de origineelste creatie? Als afsluiting van deze middag is er een heerlijke [..]

vanaf € 102,50 p.p.
Scrapheap challenge
Scrapheap challenge
Scrapheap Challenge
polysport
Polysport

Bij dit groepsuitje is inbegrepen:

  •  Ontvangst met koffie/thee
  •  Scrapheap Challenge
  •  Uitgebreide Luxe Barbecue
Prijs: € 102,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

De prijs van dit groepsuitje is geldig tot 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Nieuw groepsuitje op de Veluwe

NIEUW op de Veluwe - Scrapheap Challenge. Scrapheap Challenge is de meest gave workshop van Nederland. Metaalschroot, machines en gereedschappen zijn aanwezig op het terrein, in het atelier en de werkplaats. Wie maakt de origineelste creatie? Als afsluiting van deze middag is er een heerlijke barbecue. Super groepsuitje uit voor de stoere mannen en vrouwen.

Scrapheap Challenge - Schroothoop strijd

Scrapheap Challenge is de meest gave workshop van Nederland. Metaalschroot, machines en gereedschappen zijn aanwezig op het terrein, in het atelier en de werkplaats. Er zijn meer dan voldoende materialen, zodat u, met uw team en de aanwezige creativiteit, vindingrijkheid, visie en fantasie een object kunt maken. U werkt in teams, onder onze deskundige leiding, om de meest wonderlijke opdrachten uit te voeren. Een strijd tegen materiaal, vorm en teams.

Barbecue

Satéstokje te combineren met huisgemaakte satésaus
Heerlijk gekruide italiaanse spies
Speklapje in marinade geweekt
Malse biefstukspies
Berner worst; gevuld met kaas, omwikkeld in mager spek
Kebab spies
Ambachtelijke friet
Stokbrood met kruidenboter
Bijpassende sauzen
Diverse salades
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Scrapheap challengeScrapheap ChallengepolysportPolysport

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto