Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Klimmen en klauteren op de klimmuur - Spannende teamdag in Gelderland

Altijd al eens een klimmuur willen beklimmen? Bij deze activiteit wordt u gezekerd door professionele klimbegeleiders met goedgekeurde apparatuur. Dit avontuurlijke uitje is dus beslist ongevaarlijk! De klimtoer van ongeveer 8 meter is voor iedereen prima te doen.

vanaf € 24,50 p.p.
Er zijn 5 reviews gegeven. 8.4
Polysport
Polysport
Polysport
Polysport
Polysport
Polysport
Polysport
Polysport

Deze avontuurlijke klimactiviteit op de Veluwe is inclusief:

  •  Koffie/Thee ontvangst
  •  Klim programma
  •  Begeleiding/wedstrijdelement
  •  Klimdiploma

Prijs: € 24,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen

De prijs van deze avontuurlijke klimactiviteit in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Op avontuurlijke wijze uw grenzen verleggen

Altijd al eens een klimmuur willen beklimmen? Bij deze activiteit wordt u gezekerd door professionele klimbegeleiders met goedgekeurde apparatuur. Dit avontuurlijk uitje is dus beslist ongevaarlijk! De klimtoer van ongeveer 8 meter is voor iedereen prima te doen.

Programma

Na de koffie of thee wordt gestart met het programma in onze klimhal. Onze professionele begeleiding geeft uitleg en zorgt er voor dat u veilig de klimwand kunt betreden. Na afloop ontvangt iedereen die de diplomaroute heeft bedwongen een klimdiploma met een foto van de hele groep. Met verschillende routes kunnen wij ook meer ervaren klimmers een uitdaging bieden.

Veelzijdige evenementen locatie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

PolysportPolysportPolysportPolysportPolysportPolysportPolysport
8.4/10
beoordeling
8.4 op 10
Beoordeling gebaseerd op 5 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Marjolijn Apeldoorn
gebruiker Aanbevolen
06-12-2013 11:52

Goede organisatie, erg leuke mogelijkheden om sportief bezig te zijn

gebruiker 8
Jeanine Abcoude
gebruiker Aanbevolen
06-12-2013 11:51

Leuke ontspannen sfeer en goed verzorgde locatie.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
06-12-2013 11:49

Was een prima activiteit en alles was goed verzorgd.

gebruiker 8
Loes Loenen
gebruiker Aanbevolen
06-12-2013 11:49

Dit wordt een dag om nooit te vergeten. We hebben genoten en veel sportieve ervaring opgedaan met het klimmen in een relaxte sfeer.

gebruiker 9
Joyce Zutphen
gebruiker Aanbevolen
06-12-2013 11:48

De activiteiten zijn geweldig voor een kinderfeestje !

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

" Was een prima activiteit en alles was goed verzorgd. "

Anoniem 06-12-2013 11:49

Meer leuke uitjes

foto