Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Paasloo Adventures - Compleet Dagje uit met klimmen en een activiteit naar keuze

Beleef een uitdagende in- en ontspannende dag in de bossen van Paasloo. Ga het avontuur aan in de bomen of op de grond met diverse activiteiten. Combineer dit met een Boslunch of Bosbarbecue. Een gezellige dag uit voor de gehele familie.

vanaf € 39,50 p.p.
Het klimbos
Het klimbos
Kidsuitje in het klimbos
Super leuk om te klimmen in een klimbos
Klimbos
Het klimbos
t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof

Bij deze Familiedag is inbegrepen:

  •  Ontvangst met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  •  Bosactiviteiten
  •  Boslunch
  •  Activiteit naar keuze

Prijs: € 39,50 p.p.

  •  met een 2e activiteit erbij is de prijs € 50,00 p.p.
  •  optioneel bij te boeken diner/bbq/buffet + 20,00 p.p.

Prijzen 4 t/m 11 jaar:

  •  € 27,50 p.p.

Deze familiedag is alleen mogelijk op reservering en vanaf 10 personen.

Goed om te weten!

  •  Klimmers dienen alcoholvrij te zijn
  •  Minimaal 130 cm groot
  •  Maximaal 130 kilo

De prijs van deze familiedag in Overijssel is geldig tot en met 31 december 2019.

Into the Forest

Beleef een uitdagende in- en ontspannende dag in de bossen van Paasloo. Ga het avontuur aan in de bomen of op de grond met diverse activiteiten. Combineer dit met een Boslunch of Bosbarbecue. Een gezellige dag uit voor de gehele familie.

Compleet Dagje uit met klimmen en een activiteit naar keuze

Het programma van dit compleet verzorgde dagje uit kan er als volgt uit zien:

10.00 uur Ontvangst in Paasloo met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom.
10.45 uur Een korte wandeling naar het bos, waar u instructies krijgt over de activiteiten (klimparcour, bosgolf, gevangenisspel en boogschieten).
13.00 uur Een boslunch bestaande uit uitgebreide broodlunch met kroket
14.00 uur Activiteit naar keuze

Activiteit 1 (standaard)
Een combinatie van boerengolf/-bowling, MEGA twister, Klootschieten, Jeu de boules, ppolvoetbal.

Activiteit 2 (met toeslag)
Bubbelgames ( lopen op het water en bubbelvoetbal) en een ronde Arrow Battle, waarbij u het met pijl en boog tegen elkaar opneemt.

Optioneel
16.00 uur Even de tijd voor uw zelf om ervaringen te bespreken en dat kan indien gewenst onder het genot van een drankje (exclusief).
17.00 uur De dag wordt afgesloten met een barbecue, diner of buffet (optie 2).

Keuze uit uw culinaire afsluiter - BBQ, Buffet of Diner

Bij de barbecue is inbegrepen een hamburger, gemarineerde sparerib, kogelbiefstuk, speklap, kipsate, zalmfilet, kippendij, huzaren en aardappelsalade, friet. De barbecue wordt geserveerd met currysaus, chilisaus, kerriesaus, knoflooksaus, satésaus en stokbrood met kruidenboter.

Het buffet is mogelijk vanaf 15 personen en hier heeft u een keuze uit tomaten-of mosterdsoep en staat er voor u groene & huzarensalade, varkenshaasmedaillons in champignonroomsaus, mini schnitzel met ui, champignons en spek, gehaktballetjes in satésaus, gemarineerde kippendij in kerriesaus, spare ribs, zalmfilet in bieslookaus, twee soorten warme groenten, twee soorten aardappelgarnituur, diverse sauzen, stokbrood met kruidenboter, tapenade, pesto klaar.

Wilt u graag dineren? Dan kan dat en serveren we keuze uit goedgevulde tomaten- of romige soep van Zwolse mosterd. Varkenshaas met saus van champignons, spek en ui of zalmfilet uit de oven met een saus van witte wijn en Caprizzio.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Het klimbosKidsuitje in het klimbosSuper leuk om te klimmen in een klimbosKlimbosHet klimbost Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Paasloo

Paasloo ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het Nationaal Park de Weerribben. Dit prachtige natuurgebied biedt geweldige mogelijkheden voor een actief dagje uit, heerlijk fietsen, wandelen, maar ook op het water zijn er mogelijkheden met een fluisterboot om dit natuurgebied te ontdekken.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto