Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Kleiduiven schieten in midden Nederland - SUPER groepsuitje

SUPER groepsuitje in het midden van het land. U wordt ontvangen in ons restaurant met koffie en wat lekkers. De begeleiders begeleiden jullie vervolgens naar de schietbaan waar u gaan Kleiduiven schieten en Rifle schieten. Als afsluiting serveren wij een heerlijke Polderlunch.

vanaf € 69,50 p.p.
Er zijn 3 reviews gegeven. 8.3
schieten
schieten
schieten
Terras
Lunch

Bij dit SUPER groepsuitje is inbegrepen:

  •  Ontvangst met koffie, thee en krentenmik
  •  Kleiduiven schieten, 20 schoten p.p.
  •  Short distance rifle schieten, 10 schoten p.p.
  •  Long distance rifle schieten, 3 schoten p.p.
  •  Polderlunch

Prijs: € 69,50 p.p.
Minimaal aantal personen 10

Uitbreidingsmogelijkheden

Het is ook mogelijk om het arrangement te reserveren als middag programma en af te sluiten met een buffet.
De kosten bedragen dan € 80,00 p.p. Programma 14:00 uur tot 17:30 uur

De prijs van dit SUPER groepsuitje is geldig tot 31 december 2018.

Kleiduiven schieten in midden Nederland

SUPER groepsuitje in het midden van het land. U wordt ontvangen in ons restaurant met koffie en wat lekkers. De begeleiders begeleiden jullie vervolgens naar de schietbaan waar u gaan Kleiduiven schieten en Rifle schieten. Als afsluiting serveren wij een heerlijke Polderlunch.

Programmavoorbeeld:

09.30 uur Ontvangst U en uw gasten worden hartelijk ontvangen met koffie, thee en krentenmik in ons restaurant. 10.00 uur Actief programma: Vervolgens wordt uw gezelschap opgehaald door onze instructeurs voor de volgende activiteiten. Kleiduiven schieten, 20 schoten p.p. Schiet met een geweer waarin hagelpatronen gaan op de kleiduif, dit is een soort schoteltje. Short distance rifle schieten, 10 schoten p.p. Schiet met een klein kaliber geweer vanaf 25 meter op het doel. Long distance rifle schieten, 3 schoten p.p. Schiet met een klein kaliber geweer vanaf 100 meter op het doel. 12.30 uur Lunchen Na het actieve programma, zal de Polderlunch voor u klaarstaan. De Polderlunch bestaat uit: Witte en bruine sneetjes brood Veluws brood stoer, donker en wit Witte en bruine afbakbroodjes Diverse kaassoorten Diverse soorten zoetwaren Diverse soorten vleeswaren Sla en rauwkostsalade Hollandse groentesoep Rundvleeskroket Roomboter Vers fruit Vruchten yoghurt Verse jus d’orange en Flevosap Koffie, thee, melk en karnemelk Einde programma

Gelegen in het hart van Nederland

Onze locatie is een aantrekkelijke accommodatie – gelegen in het hart van Nederland. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies. Jong of oud, een kleine of grote groep. Wij bieden een variëteit aan activiteiten voor groepen tot ongeveer 750 mensen. De tijd die je wilt besteden kan variëren van een half uur tot zelfs een meerdaagse bijeenkomst met overnachting in ons comfortabele hotel. Kortom: voor de ultieme Dorhout Mees experience is dit dé locatie bij uitstek! Kleiduiven Schieten Kleiduivenschieten is leuk! Zowel mannen als vrouwen ervaren deze sport als zeer attractief. Schiet – onder leiding van onze gediplomeerde instructeurs – met een geweer waarin hagelpatronen gaan op de kleiduif, een soort schoteltje. Al na een paar schoten zul je in de ban zijn van deze spannende en ontspannende sport. Bij het kleiduivenschieten is het dragen van een veiligheidsbril en gehoorbescherming verplicht.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

schietenschietenTerrasLunch
8.3/10
beoordeling
8.3 op 10
Beoordeling gebaseerd op 3 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
J. van Bodegom en Zn BV
gebruiker Aanbevolen
24-04-2017 09:20

We hebben een geweldige dag gehad. Het kleiduiven schieten en het korte- en lange baan schieten was erg leuk. Het was een beetje fris buiten, maar gelukkig was het droog. Het aansluitende buffet was ook erg goed. Al met al een topdag.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
28-12-2015 10:08

Wij zijn met ons team gaan kleiduifschieten, short distance en long distance schieten. De instructrice Linda was erg vriendelijk en leuk in de omgang. De uitleg die in het Engels gedaan moest worden was goed en we hebben erg genoten van onze tijd bij Dorhout Mees. De atmosfeer was erg goed en raden anderen dan ook aan om dit arrangement te nemen.

gebruiker 8
Dinanda Krahwinkel
29 jaar
gebruiker Aanbevolen
07-09-2015 09:11

Was een goed verzorgd en gezellig uitje ondanks dat het weer wat minder was.

Over Onze partner

Algemeen

Een aantrekkelijke accommodatie, gelegen centraal Nederland. Wij bieden een variëteit aan activiteiten voor groepen tot ongeveer 750 mensen. De tijd die je wilt besteden kan variëren van een half uur tot zelfs een meerdaagse bijeenkomst met overnachting in ons comfortabele hotel. Kortom: voor de ultieme beleving, is dit dé locatie bij uitstek!

Faciliteiten

Dagelijks combineren wij inspanning met ontspanning. Zo bieden wij verschillende schiet-, golf en adventure activiteiten aan en beschikken we over zalen voor 5 tot circa 500 personen. Zo maken we een vergadering, training, workshop, seminar of presentatie tot een groot succes!

Liever een meerdaagse bijeenkomst? Breid het arrangement dan uit met een bijzondere en uitgebreid buffet of diner in ons restaurant en een overnachting in ons luxueus hotel.

Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi voor alle bezoekers.

Ligging

Centraal gelegen nabij Lelystad en verschillende snelwegen: de A5, A6, A28 en de A50 is deze fantastische locatie uitstekend bereikbaar vanuit het hele land.

Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies.

Activiteiten

Jong of oud, een grote of kleine groep. Deze golfbaan stelt voor alle deelnemers een speciaal programma samen. Doe op een specifieke en verantwoorde manier ongekende ervaringen op. Voor jong en oud, een kleine en grote groep!

Wij bieden diverse schiet, team building en golfactiviteiten aan. Alle activiteiten op één aaneengesloten locatie maakt van dit bedrijf een aantrekkelijk en vooral zeer toegankelijk geheel voor een groot publiek. Bedrijfsleven, groepen en individuele gasten voelen zich hier direct thuis, de ideale combinatie van ‘business’ en ‘pleasure’.

" Was een goed verzorgd en gezellig uitje ondanks dat het weer wat minder was. "

Dinanda Krahwinkel 07-09-2015 09:11

foto