Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Actieve Zeskamp - Teambuilding in Gelderland

Bij dit actieve groepsuitje doet u mee aan een gezellige zeskamp. Zweten op de survival baan, steppenrace, wandelen in een wandelband, vliegen op een vliegend tapijt, boogschieten, u doet mee aan een skippyfunslangrace en als klap op de vuurpijl gaat u sumoworstelen. Na deze inspanningen staat er [..]

vanaf € 52,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 9.0
Balspel
Balspel
Boerenhoeve
Ham
Boerenhoeve
Boerenhoeve

Dit arrangement is inclusief:

  •  ontvangst met een mok koffie met koek
  •  zeskamp
  •  kop soep met stokbrood
  •  onbeperkt genieten van de Hutselpanne met minimaal 7 soorten vlees, paprika, uien, champignons, groenten, vleessalade, aardappelsalade, ham preisalade en pastasalade. Lekker met koude en warme sauzen, vers gebakken broodjes, frietjes en gebakken aardappels
  •  overheerlijke bol roomijs met vruchten na
  •  kopje koffie ter afsluiting
Prijs: € 52,50 p.p.
Minimum aantal: 20 personen (anders in overleg).
Tijdsduur: 5 uur

Drankjes op afkoop of nacalculatie is uiteraard mogelijk. Bier, fris, wijn: €15,00.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Actief groepsuitje - Actie in Gelderland

Bij dit groepsuitje doet u mee aan een gezellige zeskamp. U wordt ontvangen met een mok koffie met koek. Vervolgens gaat u zweten op de survival baan, steppenrace, wandelen in een wandelband, vliegen op een vliegend tapijt, boogschieten, u doet mee aan een skippyfunslangrace en als klap op de vuurpijl probeert u de twisterbaan te bedwingen.

Culinair genieten na uw inspanningen

Na deze inspanningen staat er voor u een drankje bij de bar klaar. Kop soep met stokbrood. Daarna kunt u genieten van de overheerlijke Hutselpanne, met z'n allen lekker onbeperkt smullen van minimaal 7 soorten vlees o.a. varkenshaas, biefstukjes, kalkoen kipfilet, snitzel enz. paprika, uien, champignons en groenten, salades zoals vleessalade, aardappelsalade, ham preisalade en pastasalade, koude en warme sauzen, vers gebakken broodjes, frietjes en gebakken aardappels.

Een overheerlijk coupe roomijs met vruchten na. En voordat u naar huis gaat een kopje koffie om bij te komen van deze dag.

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij De locatie zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.
Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BalspelBoerenhoeveHamBoerenhoeveBoerenhoeve
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
E.F.C. Merx
gebruiker Aanbevolen
08-06-2010 15:13

Wij hebben deze dag als uiterst leuk ervaren . De spelletjes waren leuk en gevarieerd. De begleiding was goed en humoristisch. Het eten was fantastisch . En de prijs/kwaliteit verhouding was hoog. De accomodatie was goed en de ligging was zeer mooi.

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

" Wij hebben deze dag als uiterst leuk ervaren . De spelletjes waren leuk en gevarieerd. De begleiding was goed en humoristisch.
Het eten was fantastisch . En de prijs/kwaliteit verhouding was hoog. De accomodatie was goed en de ligging was zeer mooi. "

Anoniem 08-06-2010 15:13

Meer leuke uitjes

foto