Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Schiet uitje - boog, buks, blaaspijp- en pistool, kruisboog, paintball roos schieten

Schot in de roos voor een geweldig groepsuitje? Een actief uitje met o.a. boogschieten, buks schieten kruisboogschieten en paintball roos schieten. Wie schiet er in de roos? Na de activiteit gezellig eten met z'n allen en tijd op bij te praten op deze sfeervolle locatie in Doesburg.

vanaf € 44,50 p.p.
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Ham
Eten
Catering
Schieten

Aanbevolen Aanbevolen

Dit stoere Schietarrangement is inclusief:

  •  Ontvangst met koffie en gebak
  •  1,5 uur boogschieten, buksschieten, pistoolschieten, nieuw paintball-roos-schieten enz
  •  Drankjes bij de bar of in de binnentuin
  •  Kop soep met stokbrood
  •  Onbeperkt eten van onze welbekende Hutselpannen met wel 7 soorten vlees
  •  Nagerecht een smaakvol verkoelend coupe roomijs met slagroom
  •  Kopje koffie met bonbon

Prijs: € 44,50 p.p. 
Minimum aantal: 20 personen (anders in overleg).
Drankjes op afkoop of nacalculatie (afkoop € 15,- p.p. bier, fris en wijn).
Tijdsduur: 4,5 uur

De prijs van dit stoere schietarrangement in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2018.

Optioneel bij te boeken
4 uur drankafkoop (bier, fris en wijn) € 15,-

Super Stoer Groepsuitje in Gelderland - schietarrangement

Dit groepsarrangement is een schot in de roos. Wie van uw vrienden, familie of collega's is de beste schutter? U zult het na dit groepsuitje weten. Na het schieten samen gezellig eten en genieten van een onbeperkt diner van de hutselpannen, want een goede schutter heeft honger na een dagje knallen.

Programma super groepsuitje - Schiet er op los!

U wordt ontvangen met een verse mok koffie en gebak. Daarna volgen activiteiten gedurende 1,5 uur zoals boogschieten en buksschieten, blaaspijpschieten, pistoolschieten, kruisboogschieten en paintball roos schieten.

Na de activiteiten met z'n allen ff genieten bij de bar of in de binnentuin met een drankje gezellig nakletsen.

Binnen staat een heerlijke kop soep met stokbrood klaar en gaat u onbeperkt genieten van de Hutselpanne. U heeft hierbij de keuze uit minimaal 7 soorten vlees waaronder: varkenshaas, biefstukjes, kalkoen, kipfilet, snitzel en diverse groentensalades zoals paprika, uien, champignons, vleessalade, aardappelsalade, hamprei salade. Lekker met koude en warme sauzen, vers gebakken broodjes, frietjes, gebakken aardappels enzovoort.

Als toetje krijgt u een overheerlijke coupe roomijs met vruchten. U sluit dit kleurrijke arrangement af met een kopje koffie met bonbon.

Zo ziet u maar dit stoere schietuitje is een schot in de roos!

Prachtige boerenhofstede - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij deze prachtige hoeve zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.

De prachtige hoeve is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer. Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveHamEtenCateringSchieten

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.
Optioneel bij te boeken
4 uur drankafkoop (bier, fris en wijn) € 15,-

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto