Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Robin Hood Archery Tag arrangement - Boogschieten op elkaar!

De sensatie van dit moment: Archery Tag! Een versie van boogschieten waarbij je als teams tegen elkaar strijdt en op elkaar kunt schieten met foam-top pijlen! Een actief uitje waarbij de adrenaline hoog op zal lopen!

vanaf € 52,50 p.p.
archery tag
archery tag
Catering
Boerenhoeve
Ham
Catering
Eten
Boerenhoeve

Bij dit actieve groepsuitje is inbegrepen:

 •  Ontvangst met koffie en wat lekkers
 •  Uitgebreide instructie
 •  Speluitrusting
 •  Kop soep met stokbrood
 •  Hutselpannen of Smikkelpan
 •  Dronken sultan
 •  Koffie met bonbon

Prijs: € 52,50 p.p. op basis van minimaal 20 personen.

Minder personen in overleg.
Drankjes zijn op nacalculatie of op afkoop.
Tijdsduur: 4,5 uur

De nieuwste sensatie: Archery Tag

Een versie van boogschieten waarbij je als teams tegen elkaar strijdt en op elkaar kunt schieten! Je speelt met pijlen met foam-tops waardoor je pijnloos elkaar af kunt schieten. Ter extra bescherming draag je ook een masker. Een actief/sportief uitje waarbij de adrenaline hoog op zal lopen!

Wat staat je te wachten tijdens Archery Tag?

Je groep wordt ontspannen ontvangen. Er volgt een uitgebreide instructie over Archery Tag. We beginnen met een oefenronde waarbij je leert om te richten. Eén voor één mag je proberen de verschillende items van je doel te schieten.

Als iedereen de skills onder de knie heeft gaan we het veld in waar meerdere obstakels staan. We doen meerdere spelvarianten met als eindspel The Battle! Hierbij heb je als team het doel om iedereen uit te schakelen of alle spots van de 5-spots target te raken! Een ware end-game! Worden jullie de winnaar van deze gave en sportieve activiteit?

Genieten van onbeperkt eten

Van al deze activiteiten heb je vast en zeker honger gekregen. Daarom staat er een heerlijke maaltijd voor jullie klaar, bestaande uit:

 •  Kop soep met stokbrood
 •  Hutselpannen, lekker zelf je vlees en groenten bereiden
 •  OF
 •  De Smikkelpan met heel veel lekkernijen, vlees en visgerechten
 •  Een overheerlijke Dronken sultan
 •  Afsluiting met koffie en een bonbon

Bij ons is het altijd feest

Voor elk feest - groot of klein. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat. Deze gerestaureerde boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer. Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig. Bij ons schijnt altijd de zon!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

archery tagCateringBoerenhoeveHamCateringEtenBoerenhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto