Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Beleef en ervaar the Battle of Paasloo

Uw gezelschap wordt in kleine groepjes (3-6 personen) opgesplitst om tegen elkaar te strijden in The Battle of Paasloo. U neemt het tegen elkaar op met Arrow Battle, Touwtrekken en Hooivork Darten. Een actieve middag die wordt afgesloten met een barbecue, high beer/wine/tea, buffet of diner.

vanaf € 35,- p.p.
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
Super leuk om te klimmen in een klimbos
Het klimbos

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  •  Ontvangst in één van de restaurants met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  •  Arrow Battle Boeren meerkamp, Hooivorkdarten en touwtrekken
  •  barbecue, buffet diner of High tea/beer/wine

Prijs: € 35.00 p.p. 
Dit programma is alleen op reservering en mogelijk vanaf 10 personen.

Uitbreidingsmogelijkheden:

Combineer het gezellig samen zijn en bijkletsen met leuke, enerverende en betaalbare activiteiten:

Kickbike € 10,00 per kickbike
U kunt met z'n allen kickbikes huren om de omgeving te ontdekken of u huurt een aantal kickbikes, zodat iedereen wanneer ze willen in de omgeving een klein rondje kunnen kickbiken.

Aqua- en/of bouncingbubbelen € 3,50 per keer
Beleef deze hilarische en enerverende activiteiten. Stap in de aquabubbel om te lopen op het water of krijg de bouncingbubbel omgehangen en gaat u rollebollen in de Weerribben.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo € 17,50 p.p. (kinderen prijs afh. van leeftijd en lengte)
700 meter Klimmen (2 uur) in Klimbos Avontuurlijk Paasloo € 17,50 p.p.

De prijs van dit Battle of Paasloo programma is geldig tot en met 31 december 2019.

Beleef en Ervaar the Battle of Paasloo

Uw gezelschap wordt in kleine groepjes (3-6 personen) opgesplitst om tegen elkaar te strijden in The Battle of Paasloo. U neemt het tegen elkaar op met Arrow Battle, Touwtrekken, Hooivork Darten en Klimtwister. Een actieve middag die wordt afgesloten met een barbecue, high beer/wine/tea, buffet of diner.

Programma:

13.30 uur Ontvangst in het restaurant met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom

14.15 uur De groepen zijn gemaakt en u wandelt naar het Battlefield. Er wordt een onderlinge competitie gespeeld, waarbij u pijl en boog hanteert bij tijdens de Arrow Battle, battle of the farm (boeren meerkamp), kracht en precisie samen komen bij het hooivorkdarten en het op kracht aankomt tijdens het touwtrekken.

16.00 uur Gezellig nakletsen onder het genot van een drankje (exclusief). Natuurlijk wordt dan ook de winnaar van the Battle of Paasloo bekend gemaakt.

17.00 uur De middag wordt afgesloten met een barbecue, buffet, diner of high tea/beer/wine

Op deze locatie zijn diverse mogelijkheden voor heerlijke barbecues, diners of buffetten. Bij de keuze voor een buffet is het minimum aantal personen wel 15.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t BinnenhofSuper leuk om te klimmen in een klimbosHet klimbos

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Paasloo

Paasloo ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het Nationaal Park de Weerribben. Dit prachtige natuurgebied biedt geweldige mogelijkheden voor een actief dagje uit, heerlijk fietsen, wandelen, maar ook op het water zijn er mogelijkheden met een fluisterboot om dit natuurgebied te ontdekken.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke uitjes

foto