Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

GPS Tocht door Rotterdam - Teamuitje in deze havenstad

Maak een tour door de Historische stad Rotterdam met een GPS als uw navigatie. Samen met uw groep vragen oplossen, de stad door langs de mooiste plekjes en het eindpunt halen. Een leuk en betaalbaar teamuitje in Rotterdam. Een aanrader voor uw jaarlijkse bedrijfsuitje of teamdag.

vanaf € 17,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Stad Unique Rotterdam
Stad Unique Rotterdam
Stad Unique Rotterdam
Stad Unique Rotterdam
Stad Unique Rotterdam

Deze GPS tocht in Rotterdam is inclusief

  •  Begeleiding en instructie
  •  Gebruik GPS
  •  Drankje na afloop
  •  Duur programma is 3 uur
Prijzen zijn exclusief BTW en € 15 reserveringskosten:
  •  8 t/m 14 personen 15 x € 19,50 (minimum bedrag voor 15 personen)
  •  15 t/m 59 personen € 19,50 per persoon
  •  60 t/m 119 personen € 18,50 per persoon
  •  Vanaf 120 personen € 17,50 per persoon

De prijs van deze GPS tocht in Rotterdam is geldig tot en met 31 december 2019.

GPS Tocht door Rotterdam

Maak een tour door de Historische stad Rotterdam met een GPS als uw navigatie. Samen met uw groep de vragen oplossen, de stad door langs de mooiste plekjes en het eindpunt halen. Voor een leuk groepsuitje in Rotterdam.

Stadsrondleiding met uw GPS

De satelliet is bij dit bijzondere programma uw gids door het centrum van Rotterdam.

Na een korte introductie wordt de werking van de GPS (Global Positioning System) uitgelegd: hoe leest u een coördinaat, hoe voert u een coördinaat in en hoe vindt u nu de weg met de GPS? Na een oefenrondje gaat u uiteindelijk zelf in kleine groepjes van circa 5 personen op pad.

Wie heeft de GPS het best onder controle?

U moet zelf de juiste coördinaten vinden. Bij elk coördinaat moet u een vraag oplossen en met dit antwoord kunt u het volgende coördinaat berekenen. Onderweg komt u langs de mooiste plekjes van de stad, houd dus niet alleen de GPS maar ook de omgeving in de gaten! Door iedere keer de juiste punten aan te doen verzamelt ook langzaam aan alle benodigde getallen voor de exacte eindlocatie. Op het eindpunt sluiten we de tocht af onder het genot van een drankje.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Stad Unique RotterdamStad Unique RotterdamStad Unique RotterdamStad Unique Rotterdam
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Ton Overheid
54 jaar
gebruiker Aanbevolen
27-02-2018 15:29

Leuke toer en goed geregeld.

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

Rotterdam

Beleef echte rotterdamse uitjes. Ontdek Rotterdam zelf met familie, vrienden en collega's met een spectaculair dagje uit, gezellig avondje stappen of een heerlijk weekendje weg! U boekt alleen bij echte rotterdamse bedrijven

" Leuke toer en goed geregeld. "

Anoniem 27-02-2018 15:29

foto