Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

GPS Ontdekkingstocht - Met uw groep de weide wereld in

Gewapend met een GPS en een fototoestel gaat u de weide omgeving in. Met uw groep voert u leuke opdrachten uit. Vindt u de weg nog terug, dan staat er als beloning een heerlijk buffet voor u klaar!

vanaf € 42,50 p.p.
GPS
GPS
Omgeving van de Partyboerderij
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve

Deze gezellige GPS-ontdekkingstocht is inclusief:

  •  ontvangst met koffie en iets lekkers
  •  GPS ontdekkingstocht met opdrachten
  •  een overheerlijk diner
  •  coupe roomijs met slagroom na
  •  ter afsluiting koffie met een bonbon

Prijs: € 42,50 p.p. Drankjes op afkoop of nacalculatie (afkoop € 15,- p.p. bier, fris en wijn) Minimaal 20 personen (anders in overleg) Tijdsduur 4½ uur Dit arrangement is eventueel uit te breiden met gezelligheids activiteiten. De prijs wordt dan€ 46,50 per persoon. De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Groepsuitje in Gelderland - Op pad met de GPS en een fototoestel

Gewapend met een GPS en een fototoestel gaat u de weide omgeving in. Met uw groep voert u leuke opdrachten uit. Vindt u de weg nog terug, dan staat er als beloning een heerlijk buffet voor u klaar!

Programma - Voor een geslaagd groepsuitje

Gewapend met een GPS en een fototoestel gaat u de weide omgeving in en wanneer u de opdrachten goed uitvoert heeft u misschien de kans om te overleven. Struiken, water en je eigen pad banen; dat is wat er nu moet gebeuren. Let op, de opdrachten moeten goed worden uitgevoerd anders komt u op de verkeerde plaats uit en zult u misschien wel sterven van de honger. Voor degenen die de tocht goed afleggen, is er een overheerlijk diner. Bij overleving genieten u eerst van een verfrissend drankje. Het diner bestaat uit een kop soep met stokbrood en u ontdekt wat er allemaal in de smickelpan zit; een pan vol met overheerlijke gerechten en veel bijpassende garnituren zoals salades, aardappels etc. Als nagerecht krijgt u een coupe roomijs met slagroom. Na de koffie met een bonbon kunt u terugkijken op een geslaagd groepsuite.

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij De locatie zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat. Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer. Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

GPSOmgeving van de PartyboerderijBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto