Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Dagje uit op de Veluwe met de Cryptische FotoVeluwetocht

Doe met uw groep mee aan een verrassende puzzeltocht vol creativiteit op de Veluwe! We verklappen niet te veel, anders is het verrassingseffect minder groot!

vanaf € 60,50 p.p.
Er zijn 10 reviews gegeven. 8.3
Polysport
Polysport
Polysport
Polysport
prijsuitreiking
Polysport
buffet
zaal
Anders overnachten

Dit Dagje uit met uw groep op de Veluwe is inclusief:

  •  Koffie/thee en Veluwegebak met slagroom
  •  Fototocht van ca. 3,5 uur
  •  Entreegeld en 2 consumpties onderweg
  •  Uitgebreid Veluwebuffet
  •  Ambachtelijke IJskar - ECHT Italiaans ijs
  •  Collage met zelfgemaakte foto's voor de meest creatieve groep

Prijs: € 60,50 p.p. op basis van minimaal 20 personen.
Tijdsduur programma: 7 à 8 uur Uitbreidingsmogelijkheden:

  •  groepsknapzak voor onderweg € 6,50 p.p.
  •  lunchknapzak (complete lunch) € 12,50 p.p.

De prijs van dit Dagje uit op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Optioneel bij te boeken
Diverse lunchesinfo € 9,75
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-

Dagje uit op de Veluwe - Fototocht met verrassingen

Een gezellig uitje voor groepen. Doe mee aan een verassende puzzeltocht vol creativiteit zoals nergens anders in Nederland! We verklappen niet te veel, anders is het verrassingseffect voor de deelnemers minder groot!

Fototocht in het teken van gezelligheid en teamgeest

U wordt ontvangen in ons sportcafé met koffie en bosbessengebak met slagroom. Elk team krijgt 10 opdrachten die vervuld moeten worden. Ieder team ontvangt een camera waarmee bewezen moet worden dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn. De meest cratieve en humoristische groep wint!! De opdrachten prikkelen de fantasie en het cryptische denkvermogen. Dit programma is zo geheim dat we het niet meer kunnen vertellen.... De foto's blijven in uw bezit als herinnering aan een spannende en zeker amusante ochtend of middag. Tijdens de tocht wordt ook voor het nodige natje gezorgd. Na de activiteit staat er een heerlijk uitgebreid Boswachterbuffet voor u klaar. Na het buffet krijgt de meest creatieve groep een collage met de zelf gemaakte foto's. De foto's krijgt u mee op een USB-stick. Vraag ook naar de mogelijkheden voor een overnachting in een chalet aan de rand van het bos. Uiteraard kunnen wij het programma geheel naar uw wens aanpassen. Bijvoorbeeld een extra activiteit, of een lunch, of een vergadering. Wij bieden bij slecht weer altijd een alternatief.

Combineer uw uitje met een overnachting in ons chalethotel

U kunt hier ook overnachten in een Finse chalet. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren in de Veluwe. Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe.

In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.
Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

PolysportPolysportPolysportprijsuitreikingPolysportbuffetzaalAnders overnachten
8.3/10
beoordeling
8.3 op 10
Beoordeling gebaseerd op 10 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Marjolijn Apeldoorn
gebruiker Aanbevolen
10-12-2013 11:29

Goede organisatie, erg leuke mogelijkheden om sportief bezig te zijn

gebruiker 8
Gerrit Heerhugowaard
gebruiker Aanbevolen
10-12-2013 11:24

Heel flexibel, wensen konden ingevuld worden, klantvriendelijk

gebruiker 8
Irma Uden
gebruiker Aanbevolen
10-12-2013 11:23

Was een prima activiteit en alles was goed verzorgd.

gebruiker 9
Bianca Emmen
gebruiker Aanbevolen
10-12-2013 11:21

Helaas viel de regen met bakken uit de lucht tijdens de cryptische fototocht. Bij terugkomst op de locatie werd er nog een leuke activiteit voor ons binnen georganiseerd terwijl dit niet van te voren was besproken. Erg goed!

gebruiker 8
Jeanine Abcoude
gebruiker Aanbevolen
03-12-2013 11:32

Leuke ontspannen sfeer en goed verzorgde locatie.

gebruiker 8
Bianca Emmen
gebruiker Aanbevolen
03-12-2013 11:05

Helaas viel de regen met bakken uit de lucht tijdens de cryptische fototocht. Bij terugkomst op de locatie werd er nog een leuke activiteit voor ons binnen georganiseerd terwijl dit niet van te voren was besproken. Erg goed!

gebruiker 8
Maaike en Bart Arnhem Lathum
gebruiker Aanbevolen
03-12-2013 10:56

De activiteit werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg tijd.

gebruiker 8
Bianca Rozendaal
35 jaar
gebruiker Aanbevolen
14-05-2013 21:57

Wij zijn ontvangen met een heerlijk stuk gebak en werden royaal van koffie voorzien. Helaas liet het weer ons in de steek en werden wij tijdens de tocht overvallen door regen, veel regen... We zijn uiteindelijk teruggaan naar de lokatie en hadden verwacht dat we konden wachten op de bbq, maar we werden aangenaam verrast toen ons een extra activiteit werd aangeboden. We hebben nog gezellig met z'n allen een spelletje curling gedaan en daarna heerlijk gegeten! De familie kijkt terug op een geslaagde familiedag voor groot en klein.

gebruiker 9
Ilona Vossenberg
gebruiker Aanbevolen
06-06-2011 07:55

Het was een geweldige dag, goed ontvangst met voldoende koffie, thee en een overheerlijk gebakje, nog lekker warm. De opdrachten waren leuk en uitdagend. Ik ben het alleen niet eens met de uitslag maar het zij zo! Het was gewoon goed geregeld allemaal!

gebruiker 9
O.S. Klaver
gebruiker Aanbevolen
07-09-2010 12:11

Heel veel plezier gehad tijdens en na de tocht. Zeker de moeite waard. Alleen de consumpties mochten iets beter over de gehele tocht verdeeld worden!

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.
Optioneel bij te boeken
Diverse lunchesinfo € 9,75
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-

" De activiteit werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg tijd. "

Maaike en Bart Arnhem Lathum 03-12-2013 10:56

Meer leuke uitjes

foto