Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Tour de Giethoorn - Ontdek Giethoorn en omgeving tijdens deze Autoroute

Autoroute “Tour de Giethoorn” is een arrangement waarbij u zelf u dag kan samenstellen. U bepaalt zelf bij hoeveel activiteiten u stopt. De route begeleidt u door de mooie gebieden in de kop van Overijssel met een vleugje Friesland en Drenthe.

vanaf € 19,75 p.p.
Ons Restaurant in Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn
Gezelligheid in ons Restaurant
Terras bij ons Restaurant
vakantiehuis in Giethoorn
Dagje fietsen in en rondom Giethoorn

Bij deze Tour de Giethoorn is inbegrepen:

  •  Ontvangst met 1 kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom
  •  Uitgewerkte autoroute
  •  Plate kabeljauw of varkenshaas.

Prijs: € 19,75 p.p.
Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 12 p.p.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Tour door Giethoorn

Autoroute “Tour de Giethoorn” is een arrangement waarbij u zelf u dag kan samenstellen naar gelang u gebruik maakt van de vele activiteiten die u onderweg tegenkomt. De route begeleidt u door de mooie gebieden in de kop van Overijssel met een vleugje Friesland en Drenthe. Het arrangement is gebaseerd op gebruik van uw eigen vervoermiddel. Deze kosten zijn dan ook niet inbegrepen. De route is ook zeer geschikt voor families met kinderen.In de beschrijving wordt geattendeerd op de verschillende mogelijkheden die zeer geschikt zijn voor kinderen.

Het programma

11.00 uur
Ontvangst in ons restaurant in Giethoorn met een heerlijk kopje koffie of thee en appelgebakje met slagroom.

11.30 uur
Aanvang route. De rest van de middag indeling kunt u volledig zelf invullen. Het is mogelijk om een goedgevulde mand mee te nemen voor onderweg, bestaande uit broodjes, drinken en wat lekkere en gezonde versnaperinge.

17.00 uur
U wordt weer verwacht voor een drankje in ons restaurant (exclusief), waarna een heerlijke plate kabeljauw of varkenshaas wordt geserveerd. De plate wordt geserveerd met frietjes en een frisse salade. Deze plate eventueel vervangen door één van onze a la carte gerechten is altijd mogelijk tegen een kleine bijbetaling. Voor de kinderen wordt er een kinderplate geserveerd bestaande uit een kinderpannenkoekof frietjes met frikadel, kroket of kipschnitzel.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Ons Restaurant in GiethoornGezelligheid in ons RestaurantTerras bij ons Restaurantvakantiehuis in GiethoornDagje fietsen in en rondom Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto