Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Motorpanne arrangement - Quadrijden of 4*4 rijden in Gelderland

Een stoer groepsarrangement van de IJsselboerderij in Doesburg, Gelderland. Een actief dagje uit met de hele groep en beleef activiteiten als quadrijden of 4*4 rijden en het Levend tafelvoetbal spel.

vanaf € 57,50 p.p.
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Buggie
Boerenhoeve
Catering
Boerenhoeve

Dit stoere Motorpanne arrangement is inclusief:

  •  Ontvangst met koffie en iets lekkers
  •  Quadrijden of 4*4 rijden (meer dan 35 personen beide)
  •  Levend tafelvoetbal
  •  Lop soep met stokbrood
  •  Onbeperkt smullen van de motorpanne
  •  Coupe roomijs met vruchten en slagroom
  •  Kopje koffie ter afsluiting
  •  Tijdsduur 4.5 uur

Prijs: € 57,50 p.p.
Minimum aantal personen: 20 personen.
Toeslag 4x4 rijden € 5.00 p.p.

De prijs van dit Motorpanne arrangement is geldig t/m 31 december 2018.

Stoer groepsuitje - Laat u helemaal gaan

Bent u op zoek naar een stoere groepsactiviteit? In Doesburg kunt u zich helemaal uitleven met een quad of 4x4. Op een dag als deze worden de mannen onderscheiden van de jongens en de vrouwen van de meisjes. Tevens kan er nu eindelijk beslist worden wie de beste bestuurders zijn. De mannen of toch de vrouwen. Na deze dag vol spanning en strijd bent u wel toe aan een motorpanne diner!

Programma

U wordt ontvangen met een kop koffie en iets lekkers. Vervolgens gaat u quadrijden of 4*4 rijden. Daarna start het levend tafelvoetbal, Altijd een uitdaging! Na de activiteiten staat een heerlijke kop soep met stokbrood klaar en gaat u onbeperkt genieten van de motorpanne. U heeft hierbij de keuze uit minimaal 7 soorten vlees waaronder: varkenshaas, biefstukjes, kalkoen, kipfilet, schnitzel en diverse groenten en salades. Lekker met koude en warme sauzen, vers gebakken broodjes, frietjes, gebakken aardappels enzovoort. Als toetje krijgt u een overheerlijke coupe roomijs met vruchten en slagroom. U sluit dit stoere arrangement af met een kopje koffie.

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij de sfeervolle locatie in Doesburg zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat. De locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoeveBuggieBoerenhoeveCateringBoerenhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto