Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Actief en gezellig arrangement - leuk Groepsuitje

Een actief en gezellig dagje uit. Beleef de Twisterbaan, stormbaan, reuzenstep wedstrijd, touwtrekken en levend tafelvoetbalspel en natuurlijk de kop van jut !
Hilariteit alom! Daarna geniet u van een welverdiend wokbuffet.

vanaf € 55,50 p.p.
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve

Dit gezellige arrangement is inclusief

  •  Ontvangst met koffie en Doesburgse mop
  •  Actieve activiteiten
  •  Kop soep
  •  Wokbuffet
  •  Coupe roomijs
  •  Afsluiting met koffie en bonbon
Prijs: € 55,50 p.p.

Minimaal 30 personen anders in overleg
Tijdsduur 4,5 uur

Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om te gaan quadrijden.

De prijs van dit Actie-arrangementis geldig tot en met 31 december 2018.
Optioneel bij te boeken
4 uur drankafkoop (bier, fris en wijn) € 15,-

Actief en gezellig uit in Doesburg - actie voor jong en oud

Een actief en gezellig dagje uit bij de locatie in Doesburg, Gelderland. U gaat onder andere touwtrekken, de stormbaan op, reuzensteppen voor 12 personen enlevend tafelvoetbal spelen! Hilariteit alom! Daarna geniet u van een welverdiend wokbuffet. Een leuk all-in programma voor uw groep.

Programma - Lekker actief met uw groep

U wordt ontvangen met koffie en een Doesburgse mop Daarna beginnen we met het actieve programma met Twisterbaan, stormbaan, reuzenstep wedstrijd, touwtrekken en levendtafelvoetbalspel en natuurlijk de kop van jut.

Van al deze activiteiten heeft u vast en zeker honger gekregen. Er staat een wokbuffet klaar met heel veel lekkers: we beginnen met een kop soep met broodjes en kroepoek, overheerlijke gerechten van vlees en vis die à la minute worden bereid door onze chef-kok in de show woktafel. Daarna krijgt u nog een lekker toetje. We sluiten deze leuke dag af met koffie en een bonbon.

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij De locatie zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.
Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld 4x4 rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.
Optioneel bij te boeken
4 uur drankafkoop (bier, fris en wijn) € 15,-

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto