Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Zoek je weg in Giethoorn - Actief programma voor groepen

Ontspannend heen en Inspannend terug groepsuitje in het mooie waterdorp Giethoorn. Voor een familiedag of vriendenuitje biedt dit dagje uit echt voor ieder wat wils. Met een rondvaartboot een ontspannen tocht maken en de inspanning zit in het punteren door dit fantastische waterrijke dorp.

vanaf € 51,50 p.p.
Gezelligheid in ons Restaurant
Gezelligheid in ons Restaurant
Ons Restaurant in Giethoorn
Bootje varen door Giethoorn
Met de rondvaartboot Giethoorn verkennen
Goed gevulde picknickmand
Picknickmand
Rondvaart Giethoorn

Dit arrangement is mogelijk vanaf 10 personen en is inclusief:

  •  1 kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom
  •  Een rondvaart naar de punters
  •  Huur punter
  •  Gieters drankje
  •  Picknick en menu A

Prijs: € 51.50 p.p. op basis van minimaal 10 personen
€ 43.00 p.p. voor kinderen van 3 t/m 11 jaar

De prijzen zijn op basis van 10 personen. Bent u met minder personen dan is dit mogelijk in overleg.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Zoek je weg in Giethoorn

Een arrangement voor de gehele dag, waarbij ontspanning wordt afgewisseld met inspanning. Na een tijdje varen onder begeleiding van een deskundige schipper/gids, stapt u over op de punter en kunt u zelf terug punteren naar de historische dorpskern. Na een Gieters drankje wandelt u langs de grachten naar het gezellige en sfeervolle in Giethoorn.

Het programma:

Start- en Eindtijden kunnen in overleg met u worden bepaald. Hieronder hebben we voor u een voorbeeldprogramma gemaakt:

  •  Ontvangst in het restaurant met 1 kopje koffie of thee en een ambachtelijk appelgebak met slagroom (30 minuten)
  •  Een rondvaart door Giethoorn en over het meer ’t Bovenwijde, waarbij u na 45 minuten overstapt op de punters om op eigen gelegenheid terug te gaan. Dit alles onder het genot van een uitgebreide picknick.
  •  Tegen het inleveren van uw boot ontvangt u een Gieters drankje.
  •  U sluit de dag af met 3-gangen diner bestaande uit: een goedgevulde groentesoep, een keuze uit varkens schnitzel met stroganoffsaus of gepaneerde scholfilet met kruidensaus en bijpassende garnituren, vanille-ijs met vruchten en slagroom

Voor de kinderen wordt een aangepast 3-gangenmenu geserveerd of zijn er kinderplates mogelijk naast het buffet.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Gezelligheid in ons RestaurantOns Restaurant in GiethoornBootje varen door GiethoornMet de rondvaartboot Giethoorn verkennenGoed gevulde picknickmandPicknickmandRondvaart Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto