Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Walking Dinner Middelburg - groepsuitje in Zeeland

Samen met vrienden, collega's of relaties de stad Middelburg ontdekken door een culinaire wandeling te maken langs verschillende restaurants.

vanaf € 53,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 9.0
Walking Dinner Middelburg
Walking Dinner Middelburg
WD Algemeen
Bedrijfsuitje
wd 2

Bij dit groepsuitje in Middelburg is inbegrepen:

  •  Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  •  Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  •  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Prijs:
  •  10 - 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
  •  15 - 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
  •  30 - > personen € 53,50 p.p. excl. BTW
Minimum aantal personen is 10.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit culinaire avondje uit in Middelburg is geldig tot en met 31 december 2019.

De Vikingen! Waren we er nou voor of tegen?

Dat is erg onduidelijk. Om Middelburg heen werd in de 9e eeuw een ringwalburg gebouwd. Maar of deze er stond als verdediging tegen de Vikingen, weten we niet precies. Het kan ook zijn dat de Vikingkoning Harald de burg zelf gebouwd heeft om Middelburg te verdedigen tegen andere volken. We zijn er niet uit!

Viking of niet, het wordt woest genieten!

Hoe dan ook, kies je voor een Walking Dinner te Middelburg, dan loop je in een stad met Viking-nazaten. Allemaal woest volk dus? Dat is meer de reputatie die ze hebben. Wij weten dat ze heel goed kunnen koken en dat in die stad een hoop opmerkelijke zaken het bekijken waard zijn! En dat gaan we doen: bezichtigen en tussendoor een hapje eten, om en om. Fijn!

Wist u dat Middelburg één van de beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland is? We gaan er kijken op het Damplein met de Grote en Kleine Christoffel, de Graanbeurs en de Roeybaerse, allen huizen uit de middeleeuwen. We gaan naar het Abdijplein, de Lange Jan, de Koorkerk en de Nieuwe kerk. En wat dacht u van het gotische stadhuis van Middelburg. Ach, er is zoveel meer te vertellen, zoals die periode in 1944, toen Middelburg helemaal onder water kwam te staan... maar daarover komt u meer te weten tijdens het Walking Dinner Middelburg!

Een gezellig avondje uit in Middelburg

Ontdek samen met vrienden, collega's of relaties de stad Middelburg en maak een culinaire wandeling en eet in 3 verschillende restaurants.

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 19.45 Rondleiding
19.45 - 20.45 Hoofdgerecht
20.45 - 21.30 Rondleiding
21.30 - 22.00 Nagerecht
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Walking Dinner MiddelburgWD AlgemeenBedrijfsuitjewd 2
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
jacqueline hoogerheide
gebruiker Aanbevolen
08-02-2016 08:13

Vanaf het boeken tot het einde van het walking dinner was het prima geregeld. Zelf het op de laatste dag aanmelden van een extra deelnemer was geen probleem. De stadsgids was enthousiast en kon heel leuk vertellen. Heerlijk gegeten. Een aanrader.

Over Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden tour, event of activiteit in Nederland en België.

Tour Guides

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van walking dinners, stadswandelingen, steptochten, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en tours. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren.

Tour Guides voor:

De origineelste uitjes. Het grootste aanbod. De scherpste prijzen. De beste gidsen. En alle events op maat!

Maatwerk

Het biedt u een uitgebreid scala aan evenementen, walking dinners en rondleidingen door heel Nederland en België, met of zonder begeleiding van veelal plaatselijke, professionele gidsen en in vrijwel iedere gewenste taal!

Tip

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

" Vanaf het boeken tot het einde van het walking dinner was het prima geregeld. Zelf het op de laatste dag aanmelden van een extra deelnemer was geen probleem.
De stadsgids was enthousiast en kon heel leuk vertellen. Heerlijk gegeten.
Een aanrader. "

jacqueline hoogerheide 08-02-2016 08:13

Meer leuke uitjes

foto