Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Heerlijke zeildag op een skutsje beleven op de Friese meren

Beleef Friesland vanaf het water op een traditioneel Friese skutsje! Een dagje zeilen met familie, vrienden of collega's op de Friese meren is leuk voor jong en oud. Je kunt heerlijk relaxen of actief meezeilen. Beleef ook eens zo'n fantastische zeildag.

vanaf € 55,17 p.p.
Er zijn 8 reviews gegeven. 8.6
Zeildag beleven met Friesland Zeilen
Zeildag beleven met Friesland Zeilen
Friesland Zeilen
natuur
klok
anna
skutsje m
skutsje anna
Friesland Zeilen
nynk
skutsje tg

Bij dit Traditioneel skutsje Zeilen arrangement in Friesland is inbegrepen:

  •  Broodjeslunch
  •  4 uur Zeilen op een skûtsje
  •  3-gangen keuze menu met soep vooraf (optioneel)
  •  Optioneel een barbecue buffet bij groepen >20 personen (Als alternatief kunnen we het 3-gangen keuzediner aanbieden)

Prijzen per persoon:
10 personen:
Zonder diner ma-vr € 63.50
Met diner ma-vr € 91.00
Zonder diner za-zo € 76.00
Met diner za-zo € 103.50

11 personen:
Zonder diner ma-vr € 58.95
Met diner ma-vr € 86.45
Zonder diner za-zo € 70.32
Met diner za-zo € 97.82

12 personen:
Zonder diner ma-vr € 55.17
Met diner ma-vr € 82.67
Zonder diner za-zo € 65.58
Met diner za-zo € 93.08

Voorwaarden

Minimaal 10 personen (bij minder personen per schip geldt de prijs voor 10 personen)
Maximaal 12 personen per schip (bij grote groepen kunnen er meerdere skûtsjes ingezet worden)

In het weekend geldt een toeslag op de prijs (behalve in de maanden april en oktober)
Drankjes aan boord en bij het diner of bbq zijn niet bij de prijs inbegrepen. Deze worden achteraf verrekend op basis van nacalculatie.

De prijs van dit Traditioneel skûtsje Zeilen arrangement in Friesland geldt voor de periode van 1 januari tot en met 31 oktober 2018.

Traditioneel Skutsje zeilarrangement - fantastisch dagje uit op het water

Beleef Friesland vanaf het water op een traditioneel Friese skûtsje! Dit geweldige Traditioneel Skûtsje Arrangement is een heerlijk groepsuitje om samen met familie, vrienden of collega's lekker op het water van te genieten.

Dagje zeilen en lunchen met uitzicht over het Sneekermeer

U begint de middag met een broodjes lunch bij het gezellige restaurant De Klokkenstoel. U kunt hier binnen in het gezellige restaurant zitten of buiten op het terras waar u een mooi uitzicht heeft over de Goïngarijpster Poelen en het Sneekermeer. Na de lunch stapt u aan boord van het skûtsje dat aan de steiger bij het restaurant ligt afgemeerd.

Indeling van de dag

12:00 uur Boordjes lunch

13:00 uur Welkom en uitleg door de schipper. U stapt aan boord van het skûtsje dat voor het restaurant ligt afgemeerd. Vervolgens steekt u van wal om het zeilen op een traditioneel skûtsje te beleven. Wij laten u graag actief meehelpen: van zeilen hijsen tot sturen. Ervaring is niet vereist! Aan boord is een toilet aanwezig en u kunt eventueel ook binnen zitten.

17:00 uur Terugkomst in de haven van De Klokkenstoel. De schipper zet de oorlam klaar, een borrel die men vroeger dronk als beloning voor de verrichte arbeid. Onze oorlam is een traditioneel gebrouwen Weduwe Joustra Beerenburg uit Sneek.

17:30 uur Als u ervoor kiest de dag af te sluiten met een 3-gangen keuze menu of barbecue

20:00 uur Einde van de dag

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Zeildag beleven met Friesland ZeilenFriesland Zeilennatuurklokannaskutsje mskutsje annaFriesland Zeilennynkskutsje tg
8.6/10
beoordeling
8.6 op 10
Beoordeling gebaseerd op 8 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
28-04-2015 11:52

Zowel lunch, diner als de zeiltocht waren prima verzorgd. Medewerkers restaurrant waren uiterst vriendelijk en ook de schipper en zijn medewerker pakten de groep goed op en maakten er een mooie middag van

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
30-06-2014 08:42

Het was goed georganiseerd.

gebruiker 9
j bos
33 jaar
gebruiker Aanbevolen
03-07-2013 10:07

alles was prima geregeld...we hebben een heerlijke dag gehad

gebruiker 8
A. Looijen
gebruiker Aanbevolen
28-09-2011 11:01

Geweldige schipper en heerlijke zeilmiddag gehad. De afstemming tussen de verschillende programma onderdelen (lunch, BBQ) kan beter.

gebruiker 10
W. van den Boom
gebruiker Aanbevolen
13-09-2011 10:57

Met 10 personen 'n geweldige middag gehad. 'n leuke schipper met maat die alles vertelde en ons goed bezig hield maar op z'n tijd konden we liggend genieten van de zon. Na afloop met z'n alle genoten van 'n berenburger. Met andere woorden TOP DAG.

gebruiker 8
B. Akkerman
gebruiker Aanbevolen
23-05-2011 09:07

Heerlijke avond middag/avond gehad. Alles was supergoed geregeld, lekker gezeild, koude drankjes, borrelhapjes, gebarbecued, lekker vlees, kortom: een aanrader!

gebruiker 9
Renate Witteveen
gebruiker Aanbevolen
31-08-2010 15:56

Het Skutsje silen op de Friese meren was een fantastische ervaring. Heerlijk gezeild. wij kunnen het iedereen aanraden!

gebruiker 9
W. Kerssies Kerssies-Marsman
gebruiker Aanbevolen
25-07-2010 23:26

Het was in één woord fantastisch!! Voor herhaling vatbaar. Het eten was eveneens fantastich; kortom een onvergetelijke dag; ook voor onze Noorse gasten. Vriendelijke groet, Fam. Kerssies

Over Onze partner

Algemeen

Bij dit zeilbureau kunt u skûtsjes, kajuitzeilboten en sloepen huren. Wij verzorgen groepsuitjes en arrangementen op skutsjes, met of zonder schipper. Met onze kajuitzeilboten en sloepen kunt u zelf het water op voor een mooie zeilvakantie. Daarnaast verhuren wij een doe/het/zelf loods van 15x8 meter voor mensen met een eigen boot.

Faciliteiten

Wij verhuren skûtsjes voor een dag(deel) of meerdaagse vakantie. Op deze traditionele Friese binnenvaartschepen kunt u met familie, vrienden of collega’s genieten van een heerlijk uitje op het water. De toerskutsjes bieden de mogelijkheid voor groepstochten met overnachting, inclusief toilet. Onze kajuitzeilboten zijn zeer geschikt voor de Friese wateren, hebben uitstekende zeileigenschappen en zijn compleet uitgerust met slaapplekken, kookgelegenheid en inventaris. Een aantal schepen is ook uitgerust met een toilet. Liever niet zeilen? Dan kunt u het water op met een sloep waarmee u overal kunt komen voor schitterende tochten rondom Sneek. Onze haven is prima geschikt om een nacht door te brengen als u bij ons een boot heeft gehuurd. U kunt gebruik maken van de toiletten, douche, kantine en gratis parkeergelegenheid. Zo kunt u op verschillende manieren genieten van de vrijheid op het water en de mooie Friese natuur.

Ligging

Ons bedrijf is gevestigd op watersport bedrijventerrein ’t Ges in Sneek, gelegen nabij de A7 en vanaf het water vaart u binnen 15 minuten naar het Sneekermeer of het gezellige centrum van Sneek. Om het de watersporter gemakkelijker te maken, is langs de Houkesloot in Sneek een bedrijvenpark aangelegd, waar alle mogelijke watersportbedrijven broederlijk bijeen gebracht zijn. De watersportliefhebber vindt hier overzichtelijk en dicht bij elkaar werkelijk alles wat hij zoekt op watersportgebied.

Omgeving

Sneek is het watersportcentrum van Friesland. Dit historische stadje is één van de Friese Elfsteden en geniet landelijke bekendheid vanwege de jaarlijkse Sneekweek. Door de centrale ligging in het Friese merengebied is de plaats populair bij vele watersporters. Vanaf hier kunt u prachtige zeiltochten maken en heeft u een open verbinding naar de Friese meren, het IJsselmeer of de Waddenzee. Sneek kent daarnaast een gezellig uitgaanscentrum en het is er in de zomer dan ook goed vertoeven op de vele terrassen die het centrum rijk is.

" Het was goed georganiseerd. "

Anoniem 30-06-2014 08:42

foto