Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Navigeren door Giethoorn - bepaal uw route door het Venetie van het Noorden

Bepaal uw route door dit prachtige dorp. Zo gaat u een rondvaart maken waarna u al punterend weer teruggaat naar uw startlocatie om daar te genieten van een heerlijk diner.

vanaf € 57,- p.p.
Goed gevulde picknickmand
Goed gevulde picknickmand
Genieten op ons terras in Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn
Het water in Giethoorn
In de winter rondvaren in Giethoorn
Fluisterboot
Bootje varen door Giethoorn
Picknickmand

Dit arrangement is mogelijk vanaf 10 personen en is inclusief:

  •  1 kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom
  •  Rondvaart naar de punters
  •  Huur punters
  •  Gieters drankje
  •  Picknick en menu C

Prijs: € 57.00 p.p. op basis van minimaal 10 personen
€ 43.00 p.p. voor kinderen van 3 t/m 11 jaar

Deze prijs is op basis van minimaal 10 personen. Bent u met minder personen dan is dit in overleg mogelijk en de prijs op aanvraag.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Navigeren in Giethoorn

Zoek uw eigen weg in Giethoorn, geen TomTom, maar zelf navigeren door ons prachtige dorp. Heeft u het eindpunt bereikt dan stapt u over op één van de punters om zo uw weg terug te maken naar ons restaurant om daar te genieten van een heerlijk diner.

Het programma:

Start- en eindtijden kunnen in overleg worden bepaald. Hieronder een voorbeeldprogramma:

  •  Ontvangst in Giethoorn met 1 kopje koffie of thee en een ambachtelijk appelgebak met slagroom (30 minuten)
  •  Een rondvaart door Giethoorn en over het meer ’t Bovenwijde, waarbij u na 45 minuten overstapt op de punters om op eigen gelegenheid terug te gaan. Dit alles onder het genot van een uitgebreide picknick
  •  Tegen het inleveren van uw boot ontvangt u een Gieters drankje.
  •  U sluit de dag af met 3-gangendiner bestaande uit een rundercarpaccio met tomatendressing en Parmezaan, een keuze uit varkenshaas met een saus van spek en ui of Kabeljauw uit de oven met bijpassend garnituur, vanille ijs met vruchten en slagroom. Voor de kinderen wordt een aangepast 3-gangenmenu geserveerd.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Goed gevulde picknickmandGenieten op ons terras in GiethoornOns Restaurant in GiethoornHet water in GiethoornIn de winter rondvaren in GiethoornFluisterbootBootje varen door GiethoornPicknickmand

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto