Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Gezelligheidsarrangement op de partyboerderij in Gelderland

Gezelligheidsarrangement van Partyboerderij De IJsselhoeve in Doesburg, Gelderland. 1½ uur gezelligheid met diverse activiteiten zoals een skippy funslang, mini boerengolf, spijkerslaan, disc golf, reuzenstep, buksschieten en win een knuffel.

vanaf € 38,50 p.p.
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Eten
Bruiloft
Boerenhoeve

Dit arrangement is inclusief

  •  ontvangst met koffie en een gezelligheidskoek
  •  diverse activiteiten gedurende 1,5 uur
  •  een heerlijke maaltijd met een kop soep met stokbrood en daarna hutselen
  •  een overheerlijke ijscoupe na
  •  afsluiting met koffie en een bonbon
  •  Toegang tot het speelparadijs
Prijs: € 38,50 p.p.

Drankjes op afkoop of nacalculatie (afkoop € 15,- bier, fris, wijn)
Minimaal 20 personen (anders in overleg)
Tijdsduur: 4,5 uur

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Dagje uit met uw vrienden, collega's of familie

Een gezellig dagje uit bij de locatie in Doesburg, Gelderland. U doet mee aan leuke activiteiten en daarna gaat u gezellig hutselen. Succes verzekerd!

Programma - Dagje vol gezelligheid in Gelderland

U wordt ontvangen met een kopje koffie en een gezelligheidskoek.
Dan volgt er 1½ uur gezelligheid met diverse activiteiten zoals, vliegendtapijt, rokkenvoetbal, goalschieten, voetvolly, levend tafelvoetbalspel, reuzenstep-race, buksschieten. Altijd lachen geblazen!
Terwijl u zich uitleeft op diverse activiteiten kunnen uw kinderen kunnen zich vermaken in ons overdekte speelparadijs.

Na deze activiteiten kunt u genieten van een heerlijke maaltijd.
U begint met een kop soep met stokbrood en daarna gaat u met z'n allen overheerlijk genieten van het "hutselen".
Lekker zelf je vlees en groenten bereiden. 'Onbeperkt smullen' van 7 soorten vlees en salades frietjes, gebakken aardappelen en diverse sausjes genieten is hierbij ons motto! Als nagerecht krijgt u een overheerlijke ijscoupe.

We sluiten dit gezellige arrangement af met koffie en een bonbon.

Het is Altijd feest op de Partyboerderij!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij 'De locatie' zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.
Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveEtenBruiloftBoerenhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto