Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Fluisterend door Giethoorn tijdens dit leuke groepsuitje!

U gaat met uw familie of vrienden fluisterend door Giethoorn in combinatie met een leuke boottocht en een lekkere picknick. U gaat met fluisterboten voor een picknick-fluister-puzzeltocht door Giethoorn en over het meer ’t Bovenwijde, maakt een wandeling door dit prachtige dorp en gaat lekker [..]

vanaf € 45,- p.p.
Er zijn 11 reviews gegeven. 9.0
Giethoorn Het Venetie van het Noorden
Giethoorn Het Venetie van het Noorden
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp

Bij het Fluisterend Giethoorn arrangement is inbegrepen:

  •  2 Koffie/thee met gebak of een andere consumptie met gebak
  •  Goed gevulde knapzak (3 broodjes, frisdrank, mars, salade, fruit)
  •  Huur fluisterboot/fluisterboten met puzzelroute
  •  3-Gangen diner/3-gangen kindermenu of barbecue (bij 15 of meer personen)

Prijzen:
€ 47,50 p.p. (12 jaar en ouder)
€ 35,00 p.p. (3 t/m 11 jaar)
Minimum aantal personen is 20.

Bij minder personen (van 10-20 personen) geldt een toeslag van € 2,50 p.p.

Extra mogelijkheden:

Het is mogelijk om de fluisterboot te vervangen door een punter of rondvaartboot. U kunt het programma uitbreiden met lopen op het water, fietstocht of/en boogschieten.

De prijzen van dit Fluisterend Giethoorn arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2017.

Optioneel bij te boeken
Kroket bij koffietafel € 1,50
Rondvaart 2 uur € 12,50
Moordspelinfo € 25,-
Wie is de Mol?info € 37,50
Sierstenen en Mineralenmuseum € 3,50
Soep bij koffietafelinfo € 2,50
Diverse workshops € 27,50
Kickbike tochtinfo € 12,50
Fietstochtinfo € 9,-
Boogschieteninfo € 7,-
Fluistertocht/puntertochtinfo € 6,-
Rondvaart 1 uur € 7,50
Dorpsbezoek met museum naar keuzeinfo € 3,50
Aqua Bubble € 15,-
Solextocht door Giethoorninfo € 32,50
Fietstocht met boogschieten € 16,-
Dagplateinfo € 10,50
Kano puzzeltochtinfo € 7,-

Fluisterend Giethoorn

Lekker ontspannen en op een milieuvriendelijke wijze gaat u per fluisterboot het dorp en haar omgeving ontdekken. In de middag heeft u de tijd om het dorp lopend te bezoeken of een andere activiteit te ondernemen. We sluiten de dag af met een diner.

Het programma:

10.30 uur
Ontvangst in de Rietstulp met 2 kopjes koffie of thee en een ambachtelijk appelgebak met slagroom.

11.30 uur
U wandelt naar de fluisterboten voor een picknick-fluister-puzzeltocht door Giethoorn en over het meer ’t Bovenwijde.

14.00 uur
Aansluitend heeft u de gelegenheid om een wandeling te maken, met de mogelijkheid om een museum of galerie te bezoeken.

16.30 uur
U bent weer terug bij het restaurant voor een consumptie (exclusief).

17.00 uur
Tot slot kunt u napraten over deze geslaagde dag tijdens een 3-gangen diner of barbecue in het restaurant.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Giethoorn Het Venetie van het NoordenRestaurant de RietstulpRestaurant de RietstulpRestaurant de RietstulpRestaurant de RietstulpRestaurant de RietstulpRestaurant de Rietstulp
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 11 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
9.0
Ligging
9.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Service
9.0
Activiteiten
9.0
Accommodatie
9.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
27-08-2017 11:56

Leuk verzorgd groepsuitje. Met een knapzak gevuld met de lunch op pad was erg leuk, vooral voor de kinderen. We hebben de dag afgesloten met een BBQ en uiteindelijk heeft het ons nog geen 50 euro p.p gekost. Jammer dat we er geen zomerweer konden bijbestellen, maar het was gelukkig droog.

gebruiker 10
Anja Rooijackers
52 jaar
gebruiker Aanbevolen
18-10-2016 10:44

Wij hebben een fantastische dag gehad, erg goed verzorgd. De knapzak was boven verwachting uitgebreid, en het 3 gangen diner was ook erg goed verzorgd. uiteraard hebben wij ons prima vermaakt op de boot in Giethoorn, ondanks het toch wat tegenvallende weer. Wij zouden dit aan iedereen aan kunnen bevelen.

gebruiker 9
Antje Hoekstra
62 jaar
gebruiker Aanbevolen
26-08-2015 14:30

Het was een schitterende dag, prachtig weer en een goed verzorgd arrangement . Vriendelijke mensen. We hebben genoten.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
12-05-2015 10:58

Wij hebben een mooie dag gehad met de familie . Wij geven een 8 . Een groet van de Familie Woudstra.

gebruiker 9
Olga Gangi
gebruiker Aanbevolen
met een groep
25-08-2014 22:11

We hebben erg genoten! Het varen was geweldig. We hadden geluk met het weer, maar bij slecht weer hadden we in een overdekte rondvaartboot gekund. Het eten was erg lekker en uitgebreid. Personeel zeer vriendelijk. De knapzak met lunch ruim voldoende. Niks op aan te merken, maar gewoon TOP!

  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 8
Arjan Draaisma
63 jaar
gebruiker Aanbevolen
09-07-2014 10:46

Wij hebben als familie een geweldige fijne dag gehad. Vooral voor onze familie vanuit het buitenland. Deze hadden dit nog nooit mee gemaakt De bediening was heel erg vriendelijk en het eten was lekker en goed. Het is zeker voor een herhaling vatbaar

gebruiker 9
Janneke van luijk
57 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
25-06-2014 16:09

Op onze 37 jarige trouwdag uitje met kinderen en kleinkids,16 pers,van 2 tot 84 jaar.Zeer geslaagd voor iedereen.Super vriendelijk ontvangen,lekker eten prima bbq.Picknik zeer geslaagd,goed gevulde knapzak.Met 4 gezinnen 4 bootjes heerlijk gevaren.Zeer aan te raden dag je uit.

  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 8
A.M Middelkamp
56 jaar
gebruiker Aanbevolen
28-05-2014 08:45

Het was een hele leuke dag!! De mensen van de Rietstulp waren erg behulpzaam en als je wat vroeg was dat ook vaak mogelijk!!! het arrangement was super!!!

gebruiker 10
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
05-04-2014 15:59

Het was geweldig verzorgd en vriendelijke bediening

gebruiker 9
Gon van Heumen
62 jaar
gebruiker Aanbevolen
29-08-2013 10:10

Met mijn zus, twee broers, schoonzus en zwager een gezellige dag gehad. Het weer werkte goed mee. Met z'n zessen gevaren in een fluisterboot. Boeren zakdoek gevuld met de lunch en nog wat lekkers mee. Rond half zes heerlijk gegeten in de Rietschulp. Het was een goed verzorgd arrangement, personeel was erg vriendelijk en beleefd. Het is een aanrader om zo'n dag te organiseren bij de "Rietstulp".

gebruiker 10
Romke Postma
53 jaar
gebruiker Aanbevolen
10-07-2013 11:16

Fantastisch geregeld,super welkom in Giethoorn....en het weer was ook geweldig...ontzettend aardige mensen,goede uitleg..enzv enzv....niets op aan te merken,en zeker voor herhaling vatbaar.

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.
Optioneel bij te boeken
Kroket bij koffietafel € 1,50
Rondvaart 2 uur € 12,50
Moordspelinfo € 25,-
Wie is de Mol?info € 37,50
Sierstenen en Mineralenmuseum € 3,50
Soep bij koffietafelinfo € 2,50
Diverse workshops € 27,50
Kickbike tochtinfo € 12,50
Fietstochtinfo € 9,-
Boogschieteninfo € 7,-
Fluistertocht/puntertochtinfo € 6,-
Rondvaart 1 uur € 7,50
Dorpsbezoek met museum naar keuzeinfo € 3,50
Aqua Bubble € 15,-
Solextocht door Giethoorninfo € 32,50
Fietstocht met boogschieten € 16,-
Dagplateinfo € 10,50
Kano puzzeltochtinfo € 7,-

Giethoorn

Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Wij hebben een mooie dag gehad met de familie .
Wij geven een 8 .
Een groet van de Familie Woudstra. "

Anoniem 12-05-2015 10:58

Meer leuke uitjes

foto