Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Curlen en Langlaufen - Winteruitje op de Veluwe

Een gezellig curlingtoernooi, waarbij tactiek vereist is. U zult zien dat de deelnemers fanatieker worden naarmate ze de slag te pakken krijgen! Ook de tweede activiteit, het langlaufen, is zeer zeker de moeite waard.

vanaf € 43,50 p.p.
Er zijn 5 reviews gegeven. 8.2
Polysport
Polysport
Langlaufen
curling
curling
Polysport
Hilarische momenten beleven op de latten
Polysport

Dit winteruitje in Gelderland is inclusief:

  •  Ontvangst met Koffie/Thee
  •  Curling- en Langlauf programma met Gluhweinpauze
  •  Begeleiding/wedstrijdelement
  •  Fotocollage voor de winnaars
  •  Prijsuitreiking
Prijs: € 43,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen

De prijs van dit winteruitje in Gelderland is geldig t/m 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.
Optioneel bij te boeken
Apfelstrüdel met slagroom € 2,25
Uitgebreid Oostenrijks buffet € 22,50
Eenvoudig Oostenrijks buffet € 18,50
Diverse lunchesinfo € 9,75
Uitgebreid Oostenrijks nagerechtenbuffet € 8,50
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-

Met je familie, vrienden of collega's winterse activiteiten beleven!

Een gezellig curlingtoernooi, waarbij tactiek vereist is. U zult zien dat de deelnemers fanatieker worden naarmate ze de slag te pakken krijgen! Ook de tweede activiteit, het langlaufen, is zeer zeker de moeite waard.

Het programma

Het programma begint met koffie en thee. Curling wordt in wedstrijdvorm gespeeld. De groepen worden ingedeeld en de deelnemers krijgen uitleg op de baan. Het curlingtoernooi wordt op speciale matten gespeeld. Het is de bedoeling de curlingstenen zo dicht mogelijk in het spelcentrum ‘de dolly’ te laten glijden. Maar let op: als de steen in het 'huis' ligt, bestaat de kans dat uw tegenstander deze eruit 'tikt'. U kunt ook kiezen om de steen te beschermen met een 'guard'. Enige tactiek is een vereiste, maar dat komt tijdens het spel vanzelf. Na afloop volgt een prijsuitreiking met een ingelijste groepsfoto van het winnende team.

Na het curlen krijgt u een heerlijk glaasje gluhwein en vervolgens gaan de deelnemers het skiparcours op. Onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer staan garant voor veel plezier, ongeacht leeftijd en conditie. Maar let op... er worden filmopnames gemaakt! Deze opnames worden op grootbeeld vertoond. Lachen!

Activiteiten voor de hele familie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

PolysportLanglaufencurlingcurlingPolysportHilarische momenten beleven op de lattenPolysport
8.2/10
beoordeling
8.2 op 10
Beoordeling gebaseerd op 5 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
06-12-2013 10:38

Was een prima activiteit en alles was goed verzorgd.

gebruiker 8
Irma Uden
gebruiker Aanbevolen
06-12-2013 10:35

Was een prima activiteit en alles was goed verzorgd.

gebruiker 9
C. Horsman
gebruiker Aanbevolen
06-12-2013 10:34

Het was een geslaagde dag , goed verzorgd en georganiseerd. Vooral het langlaufen en de film, die hierover gemaakt is was erg hilarisch.

gebruiker 9
G. Hazeleger
gebruiker Aanbevolen
06-12-2013 10:33

We hadden een uitstekende gastvrouw die we helaas niet bedankt hebben toen wij gingen was ze er niet meer zouden jullie dit nog voor ons kunnen doen!!! Ook het eten was goed arrangement perfect liep zelfs nog door omdat het langlaufen uitliep. Het weer was zaterdag geweldig de film was hilarisch kortom wij zijn meer dan tevreden!! onze complimenten.

gebruiker 7
Carin Scherpenzeel
gebruiker Aanbevolen
03-12-2013 11:15

Activiteiten tijdens het langlaufen werkte veel komische elementen op. Begeleiding en ontvangst was goed tot zeer hartelijk te noemen.

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.
Optioneel bij te boeken
Apfelstrüdel met slagroom € 2,25
Uitgebreid Oostenrijks buffet € 22,50
Eenvoudig Oostenrijks buffet € 18,50
Diverse lunchesinfo € 9,75
Uitgebreid Oostenrijks nagerechtenbuffet € 8,50
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-

" Was een prima activiteit en alles was goed verzorgd. "

Anoniem 06-12-2013 10:38

Meer leuke uitjes

foto