Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Actief dagje uit in Maastricht en omgeving - kano varen en fietsen

Genieten van de Limburgse natuur met de kano en de fiets. Ideaal voor kleine groepjes

vanaf € 17,50 p.p.
kano
kano
kano
kano
kano

Kano varen of raften - de keus is aan u

Genieten van een prachtig gebied in Zuid Limburg waar alleen maar kano's en rafts worden toegelaten, dus u voelt zich zo vrij als een vogeltje. U gaat zelf op pad en komt uit bij een gezellig restaurant waar gegeten en gedronken kan worden.

De terugweg kan op verschillende manieren. Er staan fietsen of een taxibusje voor u klaar om u naar het beginpunt te brengen. De prijzen om met de fiets of de taxibus terug te gaan vindt u onderaan het arrangement.

Leuk en actief out door uitje in Zuid Limburg

Kano of raften door Limburg - Van Meers naar Meersdijk

U vaart over het mooiste stuk van de Grensmaas door een prachtig natuurgebied. Na de kanotocht fietst of wandelt u terug, langs de oever door een typisch Rivieren landschap.
Leuke stroomversnellingen, rust, natuur en daarna fietsen langs het water, door leuke dorpjes, dijkpaden, de terpkerk van Urmond en de bomencirkel.

U wordt ontvangen op het terras van cafe De witte borstel in Meers.
Hier volgt de uitgebreide instructie.

Na het uitdelen van de zwemvesten en de waterdichte opbergzakken, wordt u in de boten geholpen. U vaart door een natuurgebied waar alleen kano’s/raften toegelaten zijn.
De Maas is hier de grens tussen Nederland en België. Na 10 km roeien gaat u aan de Belgische kant aan wal. Hier is een taverne met terras.

Nadat de hele groep aangekomen is volgt de terugtocht, per taxibus, fiets of te voet.
Eigen vervoer (touringcar) of het terugvervoer van de chauffeurs is ook mogelijk.

Wilt u met een Kajak i.p.v. een kano dan kost dit uitje: €15,00 per persoon

Terugreis kosten:
Fiets: € 5,00 per persoon
Taxibus: € 35,00 (8 personen)

Prijs per persoon: €12,50
Duur van de activiteit: 4.0 uur
Minimaal aantal personen: 2
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

kanokanokanokano

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Maastricht. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Maastricht

Maastricht en het heuvelland vormen de perfecte locatie voor een onvergetelijk groepsuitje, bedrijfsuitje of incentive. U beleeft de leukste momenten met elkaar in de historische binnenstad, tussen de moderne architectuur of in de groene heuvels van Zuid Limburg.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Alkmaar met de fiets, een actieve kanotocht, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Het Zuid-Limburgse heuvelland zorgt voor een on-Nederlands gevoel. Het gebied vertoont een afwisselend landschap met akkers, weilanden, dalen en hellingbossen. Het landschap zelf herbergt haast exotische attracties: zo komen in Groeve ’t Rooth fossielen aan de oppervlakte en staat het Gerendal bekend om de orchideeën die er jaarlijks bloeien.

Maastricht

De zuidelijke stad Maastricht is met het Vrijthof, de Maas en zijn karakteristieke steegjes een geweldige stad om te ontdekken. Voor een weekendje weg, een actief stadsspel of rondvaart langs de stad zult u zich in Maastricht geen moment vervelen.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto