Enjoy.nl
voor stoere mannen en vrouwen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Actief en spannend vrijgezellenuitje in Midden Nederland

Jong of oud, een grote of kleine groep. Dorhout Mees stelt voor alle deelnemers een speciaal programma samen. Zo geniet je het meest van alle facetten van de schietsport.

vanaf € 65,- p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Dorhout Mees
Dorhout Mees
Dorhout Mees
Dorhout Mees
Bovenaanzicht van uw hotel
Golfbaan

Bij dit vrijgezellenuitje is inbegrepen:

  •  Ontvangst gasten met koffie, thee en krentenmik
  •  Kleiduiven schieten, 10 schoten p.p.
  •  Korte baan schieten, 5 schoten p.p.
  •  Pijl en boog schieten, 5 pijlen p.p.
  •  Quad parcours
  •  1 uur onbeperkt bier, frisdrank en wijn bestellen. Hierbij wordt een bittergarnituur geserveerd. (4 hapjes p.p.)
Prijs: € 65,- p.p. (vanaf 6 pers.)

Optioneel:
Dagschotel € 14,50 p.p.

Optioneel (vanaf 10 pers.):
Saté-buffet € 19,50 p.p.

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2018.

Actief en spannend vrijgezellenuitje

Jong of oud, een grote of kleine groep. Dorhout Mees stelt voor alle deelnemers een speciaal programma samen. Zo geniet je het meest van alle facetten van de schietsport.

Kleiduivenschieten

Kleiduivenschieten is leuk! Zowel mannen als vrouwen ervaren deze sport als zeer attractief. Schiet – onder leiding van onze gediplomeerde instructeurs – met een geweer waarin hagelpatronen gaan op de kleiduif, een soort schoteltje. Al na een paar schoten zul je in de ban zijn van deze spannende en ontspannende sport.

Gelegen in het hart van Nederland

Onze locatie is een aantrekkelijke accommodatie – gelegen in het hart van Nederland. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies.

Jong of oud, een kleine of grote groep. Wij bieden een variëteit aan activiteiten voor groepen tot ongeveer 750 mensen. De tijd die je wilt besteden kan variëren van een half uur tot zelfs een meerdaagse bijeenkomst met overnachting in ons comfortabele hotel. Kortom: voor de ultieme Dorhout Mees experience is dit dé locatie bij uitstek!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Dorhout MeesDorhout MeesDorhout MeesBovenaanzicht van uw hotelGolfbaan
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
John van Hooft
64 jaar
gebruiker Aanbevolen
02-05-2016 10:13

We hadden een hele goede en leuke activiteit!!

Over Onze partner

Algemeen

Een aantrekkelijke accommodatie, gelegen centraal Nederland met een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor sportieve en gezellige activiteiten, u kunt overnachten in het hotel dat beschikt over 44 kamers en culinair genieten in het restaurant. Voor een familieweekend, actief groepsuitje of romantisch nachtje weg kunt u hier heerlijk vertoeven.

Kamers en Faciliteiten

Comfortabel, aangenaam en gastvrij. Zo sfeervol en rustiek mogelijk ontworpen en ingericht. Wij willen onze gasten op hun gemak stellen en verwennen. De royale, luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien en worden gekenmerkt door intense rust en vergezichten. Waar je je ook bevindt op het complex... je kunt altijd rekenen op de inzet van onze enthousiaste medewerkers.

Het hotel heeft 44 kamers en heeft ook 1 familiekamer voor 6 personen.

Daarnaast beschikt het hotel over een gezellige hotelbar, prachtig restaurant, 54- holes golfbaan, schietbanen en een Adventurepark.

Ligging

Centraal gelegen nabij Lelystad en verschillende snelwegen: de A5, A6, A28 en de A50 is deze fantastische locatie uitstekend bereikbaar vanuit het hele land. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies.

Activiteiten

Jong of oud, een grote of kleine groep. Dorhout Mees stelt voor alle deelnemers een speciaal programma samen. Doe op een specifieke en verantwoorde manier ongekende ervaringen op. Voor jong en oud, een kleine en grote groep! Wij bieden diverse schiet, team building en golfactiviteiten aan. Alle activiteiten op één aaneengesloten locatie.

" We hadden een hele goede en leuke activiteit!! "

John van Hooft 02-05-2016 10:13

foto