Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

2-daagse Fietsspecial in het hart van Nederland

Met dit 2-daagse arrangement kunt u door de centrale ligging alle kanten op. U kunt in Flevoland bijvoorbeeld naar de Oostvaardersplassen waar edelherten, wilde runderen en vele vogels te zien zijn. Na een dag lekker fietsen (inclusief huurfiets) komt u terug in ons heerlijke hotel voor fijne [..]

vanaf € 37,- p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen Er is 1 review gegeven. 8.0
Fietsen
Fietsen
Restaurant
Lunch
Carpaccio
Hotel kamer
Restaurant

Bij dit 2-daagse Fietsarrangement is inbegrepen:

  •  Overnachting in een comfortabele kamer
  •  Uitgebreid ontbijtbuffet
  •  Gratis fietsen
  •  Gratis fietsroutes
  •  Gratis parkeren
  •  Gratis WIFI
Prijs vanaf € 37.00 p.p. op basis van een comfortabele hotelkamer.

De prijs van het Fietsarrangement is geldig tot 31 december 2018.

Fietsen door de polders

Met dit 2-daagse arrangement kunt u door de centrale ligging alle kanten op. U kunt in Flevoland bijvoorbeeld naar de Oostvaardersplassen waar edelherten, wilde runderen en vele vogels te zien zijn. Na een dag lekker fietsen (inclusief huurfiets) komt u terug in ons heerlijke hotel voor fijne overnachting.

Intense rust en vergezichten

Comfortabel, aangenaam en gastvrij. De royale, luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien en worden gekenmerkt door intense rust en vergezichten. Waar je je ook bevindt op het complex... je kunt altijd rekenen op de inzet van onze enthousiaste medewerkers.

Genieten van de culinaire hoogstandjes

Laat je verrassen door onze chef-koks met bijzondere culinaire hoogstandjes in ons sfeervolle restaurant. Neem plaats bij de brandende haard en geniet van een aperitiefje of kijk uit op de fantastische natuuromgeving. Er hangt een heerlijke ongedwongen sfeer waardoor je volop kunt genieten.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

FietsenRestaurantLunchCarpaccioHotel kamerRestaurant
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Aly Oudendorp
45 jaar
gebruiker Aanbevolen
10-09-2016 21:35

Ik heb dit arrangement aan mijn ouders kado gedaan. ze hebben genoten, het hotel was oké. De fietskaart onduidelijk. mijn moeder is gevallen met de fiets op een wildrooster omdat deze zeer grof zijn. dat is jammer. Maar ik zou mensen dit arrangement zeker aanbevelen.

Over Onze partner

Algemeen

Een aantrekkelijke accommodatie, gelegen centraal Nederland met een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor sportieve en gezellige activiteiten, u kunt overnachten in het hotel dat beschikt over 44 kamers en culinair genieten in het restaurant. Voor een familieweekend, actief groepsuitje of romantisch nachtje weg kunt u hier heerlijk vertoeven.

Kamers en Faciliteiten

Comfortabel, aangenaam en gastvrij. Zo sfeervol en rustiek mogelijk ontworpen en ingericht. Wij willen onze gasten op hun gemak stellen en verwennen. De royale, luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien en worden gekenmerkt door intense rust en vergezichten. Waar je je ook bevindt op het complex... je kunt altijd rekenen op de inzet van onze enthousiaste medewerkers.

Het hotel heeft 44 kamers en heeft ook 1 familiekamer voor 6 personen.

Daarnaast beschikt het hotel over een gezellige hotelbar, prachtig restaurant, 54- holes golfbaan, schietbanen en een Adventurepark.

Ligging

Centraal gelegen nabij Lelystad en verschillende snelwegen: de A5, A6, A28 en de A50 is deze fantastische locatie uitstekend bereikbaar vanuit het hele land. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies.

Activiteiten

Jong of oud, een grote of kleine groep. Dorhout Mees stelt voor alle deelnemers een speciaal programma samen. Doe op een specifieke en verantwoorde manier ongekende ervaringen op. Voor jong en oud, een kleine en grote groep! Wij bieden diverse schiet, team building en golfactiviteiten aan. Alle activiteiten op één aaneengesloten locatie.

" Ik heb dit arrangement aan mijn ouders kado gedaan.
ze hebben genoten, het hotel was oké. De fietskaart onduidelijk. mijn moeder is gevallen met de fiets op een wildrooster omdat deze zeer grof zijn. dat is jammer.
Maar ik zou mensen dit arrangement zeker aanbevelen. "

Aly Oudendorp 10-09-2016 21:35

foto