Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

2 daags origineel mannenuitje op de Veluwe - Scrapheap Challenge, Schieten en slapen

Ga er lekker met de mannen op uit en boek dit originele 2 daagse vriendenweekend. Het programma zit boordevol leuke activiteiten zoals onze schietorama en de nieuwe Scrapheap Challenge - Schrootstrijd en natuurlijk een heerlijke barbecue!

vanaf € 175,- p.p.
Er is 1 review gegeven. 9.0
Scrapheap challenge
Scrapheap challenge
Scrapheap Challenge
Polysport
Kruisboogschieten
Finse Calets aan de bosrand
pistoolschieten

Bij dit mannenweekend is inbegrepen:

 •  1 Overnachting in Finse Chalet
 •  1x Ontbijt
 •  1x Lunch
 •  Scrapheap Challenge
 •  1x Luxe barbecue
 •  Schietorama
 •  Professionele begeleiding

Prijs: € 175,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Let op: Bij de activiteiten geldt een minimale besteding van 10 personen.

In de periode april t/m september gedt er een minimaal verblijf van 2 nachten in de weekenden.
De prijs inclusief een extra overnachting en ontbijt is: € 217,50 p.p.

In de periode oktober t/m maart en op door de weekse dagen mag het arrangement op basis van 1 nacht worden geboekt.

Toeslagen:

 •  Toeslag op zaterdag: € 10,00 per persoon
 •  Toeslag 1-persoonskamer: € 10,00 per kamer per nacht

De prijs van dit mannenweekend is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

2 daags origineel mannenuitje op de Veluwe

Ga er lekker met de mannen op uit en boek dit originele 2 daagse vriendenweekend. Het programma zit boordevol leuke activiteiten zoals onze schietorama en de nieuwe Scrapheap Challenge - Schrootstrijd en natuurlijk een heerlijke barbecue!

Programmavoorbeeld

Dag 1:
12.00 uur: Inchecken in Finse chalets aan de Veluwe
12.15 uur: Lunch 13.00 uur: Scrapheap Challenge (Minimale besteding 10 pers.)
17.00 uur: Borrelen
18.30 uur: Luxe BBQ
01.00 uur: Overnachten

Dag 2:
10.00 uur: Ontbijt
11.00 uur: Schietorama (Minimale besteding 10 pers.)
13.00 uur: Drankje en prijsuitreiking Na het ontbijt kunt u uitchecken.

Super mannen activiteiten

Scrapheap Challenge (Schrootstrijd) is de meest gave workshop van Nederland. Metaalschroot, machines en gereedschappen zijn aanwezig op het terrein, in het atelier en de werkplaats. Er zijn meer dan voldoende materialen, zodat u, met uw team en de aanwezige creativiteit, vindingrijkheid, visie en fantasie een object kunt maken. U werkt in teams, onder onze deskundige leiding, om de meest wonderlijke opdrachten uit te voeren. Een strijd tegen materiaal, vorm en teams. Schietorama Een spannend toernooi Binnen dit programma speelt u 3 verschillende wedstrijden bestaande uit luchtdruk pistoolschieten, kruisboogschieten en handboogschieten. Uiteraard wordt alles professioneel begeleid. Een activiteit zonder al te veel inspanning (minimale besteding 10 personen).

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Scrapheap challengeScrapheap ChallengePolysportKruisboogschietenFinse Calets aan de bosrandpistoolschieten
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
9.0
Ligging
9.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Service
9.0
Activiteiten
9.0
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
zakelijk
08-10-2015 14:00

Topuitje voor mannnen! Wij hebben dit met onze afdeling gedaan als teamuitje. Alles was goed geregeld. Leuke plek, goede activiteiten en begeleiding. Echt een aanrader!

 • 9.0
 • 9.0
 • 8.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 8.0

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

" Topuitje voor mannnen! Wij hebben dit met onze afdeling gedaan als teamuitje. Alles was goed geregeld. Leuke plek, goede activiteiten en begeleiding. Echt een aanrader! "

Anoniem 08-10-2015 14:00

Meer leuke uitjes

foto