Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 0800-5405405
Persoonlijk advies?

Halve dag Zeilen op een Klipper

Halve dag zeilen op Zeilschip de Marinus. Voor uw bedrijfsuitje, familiedag of vriendengroep kunt u schitterende zeiltochten maken, voor zowel een zeildag als meerdagen kunt u met dit schitterende schip Zeeland vanaf het water verkennen.

vanaf € 26,63 p.p.
De Marinus
De Marinus
De Marinus
De Marinus
De Marinus
De Marinus

Dit zeilarrangement is inclusief

  •  Halve dag zeilen
Prijs: € 26,63 p.p. op basis van 50 personen

Deze prijs is op basis van zelfverzorging, dit betekent dat u zelf zorg draagt voor het eten en drinken van uw gasten. Wij kunnen ook de catering voor u verzorgen, dankzij een uitgelezen cateringlijst is de keuze erg groot. Catering kunt u net zo duur of goedkoop maken als u zelf wilt.
Het arrangement is al te boeken vanaf 15 personen. Dit arrangement is het gehele jaar te boeken dus ook in de winterperiode. Bij slecht weer is er beneden dek voldoende ruimte voor de gehele groep om te zitten.

Wilt u andere activiteiten dan de activiteiten genoemd in het programma is dat ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2015.

Zeilen in Zeeland

Samen met uw vrienden familie, relaties of uw bedrijf een ontspannen ochtend/ middag op de Oosterschelde. Ontspanning en inspanning gaan op deze dag hand in hand. Samen de zeilen zetten, zelf het schip sturen en de navigatie doen. Onder leiding van de bemanning lukt u dat. Zelf heeft u geen enkele ervaring nodig, maar aan het eind van de dag bent u wel in staat deze statige dame mee te helpen varen.

Voorbeeldprogramma

Varen in het Nationaal Park de Oosterschelde. Daar kunt u de wereldberoemde stormvloedkering van dicht bij bewonderen. Dat onder leiding van een vaargids van het Nationaal Park de Oosterschelde. En daarna weer terug naar het mooie Zierikzee. Uwordt om 09.00 of 13.00 uur aan boord verwelkomd. Na een korte uitlegheisen we de zeilen envertrekken we voor een tocht over de Oosterschelde. Uiteindelijk arriveren we weer in Zierikzee en na deze onvergetelijke ervaring nemen wij om 13.00 of 18.00 uur afscheid.

The Green Key

GREEN KEY is een internationaal keurmerk dat staat voor duurzame bedrijfsvoering in de toeristische sector. De Marinus heeft het keurmerk.De bemanning van de Marinus is trots op het certificaat. J.Nieuwenhout: “Het betekent dat we goed bezig zijn met het milieu en met onze omgeving. Wij leven op het water, zijn altijd bezig met weer en wind, en zijn daardoor heel bewust met het milieu.Om in het bezit te komen van Green Key moesten we voldoen aan een aantal voorwaarden en deze keuring hebben wij glansrijk doorstaan.
0800-5405405 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

De MarinusDe MarinusDe MarinusDe MarinusDe Marinus

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over De Marinus

Algemeen

Bent u op zoek naar een leuk zeilarrangement in Zeeland? Dan biedt De Marinus volop mogelijkheden om gezellig met vrienden, familie of collega's een compleet dagje uit te zijn en te genieten op de Zeeuwse wateren.

Het Schip en het interieur

Het traditionele zeilschip Klipper de Marinus met een dagcapaciteit van 50 personen en 25 bedden, kan u een onvergetelijke tijd bezorgen op het water. Tijdens de tocht biedt de schipper u de mogelijkheid om Zeeland vanaf het water te verkennen. Onder leiding van de schipper en zijn maat krijgt u uitleg over de tuigage. Onder hun deskundige begeleiding hijst u de zeilen, bedient u de schoten, bemant u het stuur en navigeert u. Ook bij het aan en afmeren wordt uw hulp op prijs gesteld. Dit avontuur is zeker de moeite waard om uw vrije tijd een extra dimensie te geven.

Marinus heeft 27 slaapplaatsen in 9 hutten en kan 50 gasten meenemen op een dagtocht.

Het schip is voorzien van een gezellige bar in de salon benedendeks en een kleine, maar goed uitgeruste keuken.De bedden zijn opgemaakt met een onderlaken en een kussensloop.Je neemt zelf een slaapzak mee of huurt (in overleg) een dekbed.

Vaargebied

Oosterschelde, Westerschelde, Veerse Meer, Grevelingen, Kanaal door Walcheren en Haringvliet.

Culinair

Op Marinus kunt u zelf de catering aan boord verzorgen.U kunt er dat geval voor kiezen om u in de kombuis gezamenlijk uit te leven op een culinair experiment of hoogstandje.Dit is geheel afhankelijk van uw eigen kookkunsten.Marinus is voorzien van een goed uitgeruste kombuis met o.a. servies, pannen en bestek.Hier kunt u, zonder extra kosten, gebruik van maken.Het is de bedoeling dat u het schip achterlaat zoals u dit heeft aangetroffen.Maar de eindschoonmaak kunnen we ook voor u laten verzorgen.

Culinaire verzorging aan boord:
Bij een dag op het water met relaties of collega`s hoort ook goede catering.U zult verrast zijn over de culinaire mogelijkheden aan boord van ons schip.Hoe lijkt het u om uw gasten te verwelkomen met een scheepscocktail of een glas bruisende Cava?Na een paar uur lekker zeilen op het water even bijkomen met een kop warme soep met. Of een gezamenlijke borrel om de goede brainstormsessie af te sluiten?Van schaaltjes met nootjes of haring met uitjes tot een uitgebreide schotel; alles is mogelijk.

Zeeland heeft een keur aan prachtige producten, waar je als kok dan ook niet omheen kan.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 0800-5405405 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes
foto