Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 0800-5405405
Persoonlijk advies?

Sauna & Beautydag arrangement in Soesterberg

Zin in een welverdiende relaxdag en er even een dagje lekker warmpjes bij zitten? Dat kan met dit ontspannende Sauna & Beauty arrangement. Lekker centraal gelegen in Nederland, verschillende sauna’s proberen en tijd om even gezellig bij te kletsen.

vanaf € 49,50 p.p.
Er zijn 7 reviews gegeven. 8.6
Stoelen
Stoelen
Sauna
Whirlpool
Bubbelbad
Aanzicht

Dit Beautydag arrangement is inclusief

  •  Ontvangst met koffie of thee
  •  Saunafaciliteiten
  •  Vrij gebruik van shampoo, douchegel en scrubzout
  •  Keuze uit een ontspanningsmassage 25 min. of gezichtsbehandeling 25 min.
Prijs: € 49,50 p.p.

De Sauna is geopend vanaf 10:00 uur.
Het arrangement kan op de damesdagen geboekt worden maar ook op de Spa dagen.
1e en 3e dinsdagen van de maand zijn Spa dagen in badkleding en gemengd
2e en 4e dinsdagen van de maand zijn damesdagen en naakt.

Badjassen, handdoeken en slippers niet inbegrepen. Badjassen en handdoeken kunt u huren. Slippers zijn te koop.

Wilt u uw verblijf verlengen en een nachtje blijven slapen?

Sauna Soesterberg biedt de mogelijkheid om aansluitend op uw relaxdag te overnachten. De prijs voor de overnachting zijn afhankelijk van de gewenste datum. Vraagt u hiernaar bij uw reservering, wij informeren graag voor u naar de mogelijkheden.

De prijs van deze Beautydag aanbieding in Soesterberg is geldig tot en met 31 december 2016

Verwen uzelf met een beautydag

Zin in een welverdiende relaxdag en er even een dagje lekker warmpjes bij zitten? Dat kan met dit ontspannende Sauna & Beauty arrangement. Lekker centraal gelegen in Nederland, verschillende sauna’s proberen en tijd om even gezellig bij te kletsen.

U bent bewust bezig met uw lichaam en gezondheid. Daarom probeert u geregeld te ontsnappen aan de drukte van alledag om even tot rust te komen. Sauna Soesterberg is verrassend dichtbij en al 25 jaar een vertrouwd adres op het gebied van sauna en beauty. Na een dagje Sauna Soesterberg kunt u er weer vol gezonde energie tegenaan!

Faciliteiten: diverse baden en sauna's om heerlijk te relaxen

Sauna Soesterberg beschikt over 4 saunacabines; 2 grote cabines waarvan één stiltecabine, een sfeersauna van 70 graden en een buitensauna. Vanuit de buitensauna heeft u een prachtig uitzicht over de mooie tuin.

De sfeersauna is iets bijzonders in Nederland. In deze stiltecabine zorgen lichteffecten, een speciale geur en muziek voor een beleving die nu nergens anders aantreft. De zintuigprikkels, licht, geluid, temperatuur (70 graden) & geur zijn zo op elkaar afgestemd om een zo ontspannen mogelijke beleving te krijgen.

Daarnaast zijn er 2 stoombaden, een verwarmd buitenzwembad 30°C ,een kruidentempel, koude douches, 2 dompelbaden, 2 whirlpools, een scrubtempel met elk seizoen andere soorten zout. Sauna Soesterberg heeft grote relaxruimten met heerlijke loungestoelen rondom de openhaarden, waar u kan genieten van heerlijke gerechten en dranken.

Dit alles wordt omgeven door een prachtige tuin waar in alle seizoenen wel iets te beleven valt. In het zomerseizoen staan er loungebanken en ligbedden om heerlijk van de zon te genieten.

Bij Sauna Soesterberg is het sauna gebruik ontkleed.

Sauna Soesterberg, verrassend vertrouwd
0800-5405405 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

StoelenSaunaWhirlpoolBubbelbadAanzicht
8.6/10
beoordeling
8.6 op 10
Beoordeling gebaseerd op 7 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
7.0
Ligging
8.0
Prijs / kwaliteit
6.0
Service
8.0
Activiteiten
8.0
Accommodatie
7.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
06-03-2015 18:23

Het was echt een heerlijke top dag met een mooie omgeving en veel variaties aan sauna's en een heerlijk warm buitenbad. TOP!

gebruiker 8
Corry Vlooswijk
63 jaar
gebruiker Aanbevolen
25-11-2013 10:40

Een heerlijke dag, uitgebreid assortiment aan sauna's, baden en douches. Ook de opgieting was weer prima! Het restaurant zorgt voor geweldig eten en drinken. Dit keer ook gebruik gemaakt van de massage en ook dat was prima. Het personeel is aardig en de faciliteiten zijn goed schoon. De buitentuin was deze keer te koud, maar het zwembad buiten vinden wij ook een pré Kortom een aanrader!

gebruiker 10
Corry de Heer
57 jaar
gebruiker Aanbevolen
07-10-2013 16:27

Wij hebben heerlijk genoten van een verwendag in de sauna.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met partner
21-09-2013 17:35

hele mooie tuin, prettige locatie met de auto & vriendelijk personeel! alleen duurt het in het restaurant soms wel lang voordat je opgemerkt en geholpen word.

  • 7.0
  • 8.0
  • 6.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 7.0
gebruiker 8
Loes Heijdra
gebruiker Aanbevolen
24-07-2011 14:36

de behandelingen waren goed

gebruiker 9
D. Rorije
gebruiker Aanbevolen
17-05-2010 17:43

We hebben heel erg van genoten en we komen zeker terug

gebruiker 8
J. van der Ben
gebruiker Aanbevolen
21-12-2009 15:49

Heerlijke dag

Over Onze partner

Algemeen

Deze sauna is verrassend dichtbij en al 30 jaar een vertrouwd adres op het gebied van Sauna, Beauty & Wellness. De sauna is geen mega wellness complex, maar een waar u nog echt kunt ontspannen. Na een dagje in deze sauna kunt u er vol gezonde energie weer tegenaan.

Faciliteiten

Sauna heeft 4 saunacabines, 2 grote cabines waarvan1 stiltecabine, een sfeersauna van 70 graden en een buitensauna. De buitensauna heeft een prachtig uitzicht over de fraaie tuin. De sfeersauna is iets bijzonders in Nederland. In deze stiltecabine zorgen lichteffecten, een speciale geur en muziek voor een beleving die u nergens anders aantreft. De zintuigprikkels, licht, geluid, temperatuur (70 graden) & geur zijn zo op elkaar afgestemd om een zo ontspannen mogelijke beleving te krijgen.

Daarnaast zijn er 2 stoombaden, een verwarmd buitenzwembad 30°C, een kruidentempel, diverse koude douches, dompelbaden, 2 whirlpools & een scrubtempel met elk seizoen andere soorten zout.

Dit alles wordt omgeven door een prachtige tuin waar in alle seizoenen wel iets te beleven valt. In het zomer seizoen staan er lounche banken & ligbedden om heerlijk van de zon te genieten.
Het sauna gebruik ontkleed.

Overnachtingen

De sauna biedt de mogelijkheid om aansluitend op uw relaxdag te overnachten bij een hotel in de buurt. De prijs voor de overnachting is afhankelijk van de gewenste datum. Vraagt u hiernaar bij uw reservering, wij informeren graag voor u naar de mogelijkheden.

Openingstijden

Saunafaciliteiten
Zo t/m do: 10.30 - 23.00
Vrij en za: 10.30 - 24.00

Behandelingen
Ma t/m zo: 09.00 - 21.30
Op Damesdagen alleen geopend voor dames.

Dinsdag:
Elke 1e en 3e - SPA-badkledingdag
(gemengd, badkleding verplicht)
Elke 2e en 4e - Damesdag
Elke 5e is de sauna gesloten.

" Heerlijke dag "

Anoniem 06-03-2015 18:23

foto