Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 0800-5405405
Persoonlijk advies?

Privé Beauty Arrangement d’Amour - romantische beautydag in Eindhoven

Genieten zoals het bedoeld is, alle aandacht is voor u en uw gasten want wanneer u kiest voor een d'Amour bent u onze enige arrangementgasten! Geniet van een fantastische beautydag in Eindhoven.

vanaf € 225,- p.p.
Duo beautydag
Duo beautydag
Hotstone massage
lippen
man gezicht

Dit arrangement is inclusief

Voor een groep van minimaal 2 en maximaal 6 personen. Iedereen ondergaat de volgende behandelingen:
 •  Ontvangst koffie / thee en lekkers
 •  Tijdens het gehele arrangement gratis koffie/thee/water
 •  Volledige klassieke lichaamsmassage
 •  Nouva Vitalità Osaìne gezichtsbehandeling (XL)
 •  Reiniging, peeling, remineraliseren, ampul, masker, massage en verzorging
 •  Volledig verzorgde lunch voor twee
 •  Paraffine-handpakking
 •  Volledige algenpakking
 •  Sauna en stoombad
 •  Make-up
 •  Gebruik van sauna comfort pakket (badjas, badhanddoeken en slippers)
 •  Afscheidspresentje
Prijs: € 225,00 p.p. op basis van 2 personen.
Bij een oneven aantal personen wordt een 1-malige toeslag berekend van € 25,-.
Weekendtoeslag € 15,- per persoon op vrijdag en zaterdag.

Bij Beautiek hebben we geklimatiseerde / airco ruimtes!!

Overnachten? Wij organiseren het graag voor u...

In een rustig hotel in centrum van Eindhoven € 109,50 voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.
Of in de Kempische bossen (15 minuten rijden) € 75,- voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2015.

Prive Beauty Arrangement d'Amour

Genieten zoals het bedoeld is, alle aandacht is voor u en uw gasten want wanneer u kiest voor een d'Amour bent u onze enige arrangementgasten! Geniet van een fantastische beautydag in Eindhoven.

Het beautycentre

Het centrum biedt per dag aan hooguit 6 tot 8 arrangementgasten plaats, waardoor ze in de gelegenheid zijn u een zeer uitgebreid arrangement te bieden, voor een heel schappelijke prijs.
Wanneer u graag extra behandelingen wenst kan u dit bij voorkeur vooraf afspreken.

Beautiek Eindhoven geeft u de ideale gelegenheid om sauna, voor het eerst misschien, te ervaren in een knusse omgeving. Wanneer het van toepassing is, proberen ze de gasten apart van de sauna te laten genieten. Dit houdt in dat u niet met andere gasten tegelijkertijd in de saunaruimte zit.

Indien uw arrangement wordt afgesloten met een dag-make-up, gebeurt dit in het boutique-gedeelte van het centrum. Hierbij bent u in de gelegenheid om de snuisterijen te bewonderen.

Kortom Beautiek Eindhoven; Pour La joie de vivre!

Introductie Cosmetica merk Osaìne
Geef de huid al het goede van de zee. Actieve ingrediënten van speciaal zeewier hebben karakteristieke overeenkomsten met de stoffen die aanwezig zijn in de huid en zorgen daarom voor een frisse en verzorgde uitstraling.

Privé arrangementen
In de Beautiek bieden we u de unieke mogelijkheid om privé te genieten van al onze faciliteiten.
Die dag bent u dan onze enige arrangementgasten. Uiteraard een ideale ouverture om uw geliefde moeder of goede vriendin eens echt te verrassen. Onze privé arrangementen kunt u 7 dagen in de week boeken. Op Zon- en feestdagen zoals Valentijnsdag, Sinterklaas, dagen rond kerst en oud en nieuw, boeken we geen normale arrangementen maar alleen deze speciale privé arrangementen.
0800-5405405 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Duo beautydagHotstone massagelippenman gezicht

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Bij dit beautycenter staat uw schoonheid voorop. U kunt bij ons terecht voor een scala aan verwennerijen.Van enkel een zonnebankkuur of een sauna bezoekje tot één van onze geheel verzorgde beautyarrangementen. Voor erg scherp geprijsde arrangement aanbiedingen.

Kleinschalige beauty locatie

Onze enthousiaste medewerkers van bedrijf vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen. Bij ons draait het nog om persoonlijke aandacht. Uw wensen zijn onze zorg. Om dit te realiseren ontvangen wij maximaal 6 arrangementengasten per dag.

Prive sauna's badkleding toegestaan

Bij de meeste arrangementen kunt u "sauna privé" bijboeken. U heeft dan met uw groepje (vanaf 2 personen) de sauna voor uzelf. Geen pottekijkers, maar heerlijk privé naar de sauna. Al vinden wij dat je sauna het beste bloot kan ervaren is bij ons badkleding wel toegestaan.

Ruime behandelkamers en schoonheidssalons
Wij hebben één en tweepersoons ruimtes in de schoonheidssalon. Hierdoor blijft u lekker bij elkaar en heeft u privacy waar nodig.

Relax
Knusse ruimte waar je je meteen thuis voelt, om heerlijk te ontspannen, rustig samen te eten en te praten of even lekker te relaxen in onze gratis volautomatische massagestoel.

Omgeving

We hebben een uitgebreid Beauty Centrum waar een sfeer gecreëerd is waar we u alles bieden op gebied van Beauty, echter zonder massaal of onpersoonlijk te zijn. Het centrum biedt per dag aan hooguit4 tot6 arrangementgasten plaats waardoor ze in de gelegenheid zijn u een zeer uitgebreid arrangement te bieden voor een heel schappelijke prijs. Wanneer u graag extra behandelingen wenst kan u dit bij voorkeur vooraf afspreken.

Eindhoven

De Brabantse stad wordt ook wel "de lichtstad" genoemd en is uitgegroeid tot een zeer moderne industriestad. Eindhoven is nu mede dankzij Philips en Daf de 5e stad van Nederland. Ook op recreatief gebied is er genoeg te beleven in Eindhoven.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 0800-5405405 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto