Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 0800-5405405
Persoonlijk advies?

Bergman Beautycare Arrangement - Verwennerij van TOP tot TEEN

In een kleinschalige en relaxte sfeer komt u helemaal tot rust. Geniet van heerlijke behandelingen. U kunt ook privé genieten. De meeste behandelingen kunt u gezellig met z'n tweetjes ondergaan in onze duosalons.

vanaf € 169,- p.p.
Nolderwoud
Nolderwoud
Bergman
Behandelkamer
behandeling
Nolderwoud
Nolderwoud
mannen en vrouwen
Nolderwoud
Nolderwoud
Bad

Dit arrangement is inclusief

  •  ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  •  uitreiking badjas, handdoeken en badslippers (deze mag u tevens meenemen naar huis)
  •  Bergman Express Treatment gelaatsbehandeling met een huidanalyse, huidadvies, reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, masker en nek-en schoudermassage, basiscreme
  •  Hydro lichaamsmassage (in slechts 20 minuten verdrijft pijn en spanning uit uw lichaam). Hydromassage is een uitstekende manier om gespannen spieren in het lichaam te laten ontspannen, met de combinatie van het warme water wordt ervoor gezorgd dat de bloedvaten wijder open gaan staan, waardoor de bloedcirculatie sneller gaat verlopen.
  •  keuze uit handpakking met perzikparaffine óf een voetpakking voor een fluweelzachte huid
  •  volledig verzorgde lunch
  •  gebruik van de saunafaciliteiten
  •  presentje als herinnering aan deze fantastische dag
  •  tijdens het gehele arrangement kunt u gebruik maken van koffie, thee, water vruchtensappen en onze verzorgingsproducten
Prijs: € 169 p.p.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2015.

Kleinschalig en relaxed - Genieten op uw eigen manier

In een kleinschalige en relaxte sfeer komt u helemaal tot rust. Geniet van een heerlijk arrangement met exclusieve producten. U kunt ook privé genieten. Als u het niet fijn vindt om met "vreemde" mensen gebruik te maken van de sauna, whirlpool en turksstoombad, dan kunt u hier genieten op uw eigen manier. De meeste behandelingen kunt u gezellig met z'n tweetjes ondergaan in onze duosalons.

Beautycare - Behandeling met Bergman producten

Op deze dag wordt u met de exclusieve pruducten van Bergman behandeld. Met deze producten mag alleen gewerkt worden in de betere schoonheidsinstituten. Het Nolderwoud is gekozen tot het beste beautyinstituut van Drenthe en behoort tot een van de 38 beste van Nederland. Laat u verrassen en verwen uzelf met heerlijke ontspannende en effectieve behandelingen met Bergman beautycare.

Laat u in de watten leggen - U voelt zich als herboren

Het schoonheidsoord ligt verscholen in de Drentse bossen en per dag ontvangt Wilma Fieten en haar professionele beautyteam maximaal 20 gasten die van top tot teen in de watten worden gelegd. De huidverzorgingspecialisten zijn op hoog niveau opgeleid en werken voor u samen aan een verzorgd uiterlijk.
Of het nu gaat om losse behandelingen, arrangementen, schoonheidsbehandelingen of verwendagen; alles is mogelijk in dit sfeervolle beautycentrum. U voelt zich weer als nieuw na een bezoekje aan het Nolderwoud in Zuidwolde.
0800-5405405 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

NolderwoudBergmanBehandelkamerbehandelingNolderwoudNolderwoudmannen en vrouwenNolderwoudNolderwoudBad

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Het Nolderwoud

Algemeen

Leuk, om eens met familieleden, vriend(inn)en of collega’s op stap te gaan!Bij dit beauty center vindt u een eldorado van rust, ruimte ontspanning en natuur. Midden in de bossen ligt ons kleinschalige maar o zo gezellige park het Nolderwoud.Op het park bevindt zich een beauty en welness instituut, een puur Engelse tearoom en voldoende speelgelegenheid voor de kinderen. In de zomer kunt u gebruik maken van een prachtige natuurvijver, met daarom heen het mooiste witte zand, gelegen aan een bosrand.

Nolderwoud

Het Nolderwoud is gekozen tot het beste beautyinstituut van Drenthe en behoort tot een van de 38 beste van Nederland.

Het schoonheidsoord ligt verscholen in de Drentse bossen en per dag ontvangen we maximaal 20 gasten die van top tot teen in de watten worden gelegd. De huidverzorgingspecialisten zijn op hoog niveau opgeleid en werken voor u samen aan een verzorgd uiterlijk.

Of het nu gaat om losse behandelingen, arrangementen, schoonheidsbehandelingen of verwendagen; alles is mogelijk in dit sfeervolle beautycentrum. Je voelt je weer als nieuw na een bezoekje aan het Nolderwoud in Zuidwolde.

Het Beautyinstituut beschikt over een prachtig buitenterras waar u heerlijk kunt zitten. Tevens staat de whirpool buiten en dat is zowel in de zomer als in de winter heerlijk genieten.

Bungalows

De bungalows (2-10 personen) zijn voor 2 personen te boeken, maar ook voor groepen tot 20 personen. U kunt van al onze faciliteiten gebruik maken, maar dit hoeft natuurlijk niet. U kunt ook uw weekend zelf invullen met uitjes in de omgeving.

Een twee persoons hotelbungalow kan worden gehuurd incl. of excl. een beautyarrangement. De bungalow is voorzien van bad, douche en toilet. Verder beschikt u over een keuken met afwasmachine, magnetron. Bij aankomst is uw bed opgemaakt en liggen er handdoeken voor u klaar. U kunt 's morgens ontbijten in onze lunchroom tegen een meerprijs van € 10,00 p.p.

Openingstijden

Maandag t/m zondag 9:00 uur tot 18:00 uur
Dinsdag-, woensdag- en donderdagavond tot 22:00 uur

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 0800-5405405 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto